Τα προϊόντα επεξεργασίας δισκίων της Samsung έχουν εκτεθεί σε ελαττώματα, απώλειες ή υπερβαίνουν κατά πολύ τα δισεκατομμύρια κέρδη

Σύμφωνα με την επιχειρηματική άποψη, τα προϊόντα χύτευσης της Samsung Electronics έχουν εξαντληθεί. Νωρίτερα φέτος, η Samsung διαπίστωσε ότι η πρώτη γενιά των προϊόντων DRAM 10nm (1xnm) είχε προβλήματα. Αυτή τη φορά, η επιχείρηση χυτηρίου ήταν έξω από το πακέτο, γεγονός που θα επηρέαζε τη φήμη της Samsung.

Αυτά τα ελαττωματικά προϊόντα οφείλονται στη χρήση μολυσμένου εξοπλισμού από τη γκοφρέτα 8 ιντσών της Samsung στο εργοστάσιο Koshihiko της Κορέας. Ένας εκτελεστικός της Samsung παραδέχτηκε την ανακάλυψη ελαττωματικών προϊόντων, αλλά η διαδικασία έχει αναθεωρηθεί και οι απώλειες υπολογίζονται στα δισεκατομμύρια των κερδών.

Ωστόσο, ορισμένοι εμπειρογνώμονες δήλωσαν ότι η απώλεια μπορεί να υπερβεί κατά πολύ τις προσδοκίες της Samsung. Οι εμπλεκόμενοι στη βιομηχανία ανέφεραν ότι η Samsung δεν έχει υπολογίσει το ακριβές ποσό της ζημίας.

Η Samsung επενδύει σε μεγάλο βαθμό στη βιομηχανία χυτηρίων και πρόκειται να γίνει ο νούμερο ένα στον κόσμο στον τομέα των ημιαγωγών μέχρι το 2030. Ανεξάρτητα από την τελική απώλεια, η φήμη της Samsung θα χτυπηθεί σκληρά.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.