1. Ποιες είναι οι ισχυρές κάρτες γραμμής σας;
 2. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το βοηθητικό πρόγραμμα αναζήτησης Μέρη;
 3. Πώς να κάνετε μια παραγγελία;
 4. Δεν υπάρχει τιμή στη σελίδα του προϊόντος - Τι να κάνω;
 5. Ποιος είναι ο τρόπος αποστολής;
 6. Ποιες μέθοδοι πληρωμής προσφέρετε;
 7. Μπορώ να βρω καθαρούς όρους;
 8. Ποια είναι η εγγύηση για τα μέρη που πουλάτε;
 9. Πού βασίζεται το ARIAT;
 10. Τι είναι οι ώρες γραφείου σας;
 1. Ποιες είναι οι ισχυρές κάρτες γραμμής σας;
 2. Τα κύρια πλεονεκτήματα μας είναι τα ALTERA, Broadcom, MAXIM, ATMEL, CYPRESS, VISHAY / IR, NXP, Δίοδοι, INFINEON, NS, TOSHIBA, Lattice, Cypress, PMC, Intersil, IDT, IXYS, Fujitsu, SEMICRON, EUPEC, MITSUBISHI, POWEREX και τα λοιπα.

  Ειδική για τις μάρκες IC και τις μονάδες IGBT.
 3. Πώς μπορώ να χρησιμοποιήσω το βοηθητικό πρόγραμμα αναζήτησης Μέρη;
 4. Έχουμε κάνει την απογραφή μας γρήγορη και εύκολη από οπουδήποτε στον ιστότοπό μας. Στην κορυφή οποιασδήποτε ιστοσελίδας, απλά πληκτρολογήστε τον αριθμό του μέρους σας και κάντε κλικ στην επιλογή "Αναζήτηση". Θα πάρετε μια σειρά από αποτελέσματα, εντοπίστε το μέρος που ψάχνετε. Στη συνέχεια, μπορείτε να υποβάλετε μια αίτηση για προσφορά και ένας συνεργάτης πωλήσεων θα επικοινωνήσει μαζί σας σύντομα με την τιμή και την παράδοση.
 5. Πώς να κάνετε μια παραγγελία;
 6. Υποβάλλοντας αίτημα υποβολής προσφορών από τον ιστότοπο, συμπληρώνοντας τη φόρμα ή επικοινωνώντας με την ομάδα ARIAT μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Info@ariat-tech.com, παρακαλούμε να αναφέρετε τον ακριβή αριθμό μέρους, την απαιτούμενη ποσότητα και τον κατασκευαστή.
 7. Δεν υπάρχει τιμή στη σελίδα του προϊόντος - Τι να κάνω;
 8. Καλέστε ή στείλτε μας email στο Info@ariat-tech.com ή προσθέστε Skype: ariat-tech για να ελέγξετε την τιμή. Θα σας προσφέρουμε την προσφορά σας και αφού επιβεβαιώσετε την παραγγελία σας, θα στείλουμε το προφορικό τιμολόγιο για να πραγματοποιήσετε την πληρωμή.
 9. Ποιος είναι ο τρόπος αποστολής;
 10. Στέλνουμε παγκοσμίως με κύριους διεθνείς μεταφορείς, όπως το DHL, το FedEx, το UPS, το TNT και το EMS ή το ταχυδρομείο HongKong. Μπορούμε επίσης να χρησιμοποιήσουμε το λογαριασμό μεταφοράς εμπορευμάτων του πελάτη. ο τυπικός χρόνος παράδοσης είναι 2-5 εργάσιμες ημέρες ανάλογα με τον προορισμό. Άλλες μέθοδοι αποστολής μπορούν να συζητηθούν. Προσπαθούμε να ανταποκριθούμε στις ανάγκες κάθε πελάτη!
 11. Ποιες μέθοδοι πληρωμής προσφέρετε;
 12. Δεχόμαστε την πληρωμή Τ / Τ εκ των προτέρων για την πρώτη παραγγελία νέων πελατών. Τρόποι πληρωμής: Τραπεζική Συναλλαγή (Τ / Τ), Western Union, PayPal (Πιστωτική Κάρτα). Δεχόμαστε την πληρωμή μέσω τραπεζικού εμβάσματος (T / T) και άλλου τρόπου πληρωμής για ειδικό πελάτη. Οι χρεώσεις Τ / Τ Τραπεζών USD8.40 έως USD30.00, HK HSBC προς HK HSBC, δεν χρειάζονται χρεώσεις. Παρακαλώ σημειώστε ότι δεχόμαστε την πληρωμή σε USD και EURO, GBP, HKD.
 13. Μπορώ να βρω καθαρούς όρους;
 14. Έχουμε έναν μεγάλο αριθμό πελατών που κυμαίνονται από συνεχείς επαναλαμβανόμενους πελάτες σε εφάπαξ αγοραστές. Οι Καθαροί Όροι μπορούν να επεκταθούν για να επαναλάβουμε τους πελάτες μας μετά από επιτυχημένο ιστορικό πληρωμών μαζί μας.
 15. Ποια είναι η εγγύηση για τα μέρη που πουλάτε;
 16. Εγγυόμαστε την ποιότητα για 60 ημέρες ή και περισσότερο, αφού αποστέλλονται τα ανταλλακτικά. Όλα τα μέρη μας συνοδεύονται από δικό μας Πιστοποιητικό Συμμόρφωσης, το οποίο εγγυάται ότι τα εξαρτήματα θα ικανοποιούν όλες τις προδιαγραφές κατασκευής. Εάν τα μέρη που λαμβάνετε δεν πληρούν τη μορφή, τις προδιαγραφές εφαρμογής και λειτουργίας του κατασκευαστή, θα αντικαταστήσουμε τα ανταλλακτικά ή θα επιστρέψουμε τα χρήματά σας. Η πολιτική μας είναι: Εάν τα τμήματα απορριφθούν κατά την είσοδο σε επιθεώρηση για μη λειτουργικούς λόγους, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί μας εντός 6 εργάσιμων ημερών για να ζητήσετε RMA. Αν έχετε αποτυχίες ή προβλήματα με τα εξαρτήματα κατά την παραγωγή, εγκατάσταση ή δοκιμή, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας: Info@ariat-tech.com
 17. Πού βασίζεται το ARIAT;
 18. Είμαστε μια ομάδα περισσότερων από 26 επαγγελματιών που εδρεύουν σε τοποθεσίες στο Χονγκ Κονγκ και ShenZhen. Οι περισσότερες αποστολές πραγματοποιούνται από την αποθήκη μας στο Χονγκ Κονγκ.
 19. Τι είναι οι ώρες γραφείου σας;
 20. Οι ώρες γραφείου μας είναι Δευτ. μέσω του Fri. AM9: 30 --- PM11: 00 Sat. AM10: 00 --- 12:00 (ώρα Κίνας)

Περισσότερες ερωτήσεις ή ερωτήσεις, στείλτε μας email. Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μας: Info@ariat-tech.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.