Το ARIAT είναι εγγεγραμμένο στο ISO9001: 2008. Έχουμε λάβει την εγγραφή ISO9001 τον Ιούλιο του 2010. Η καταγραφή αποδεικνύει στους πελάτες μας ότι η ανώτατη διοίκηση έχει δεσμευτεί να παρέχει στους πελάτες αρχικά εξαρτήματα με τον μικρότερο κίνδυνο πλαστογραφίας. Το ARIAT μπορεί να παρέχει ιχνηλασιμότητα στα πωλούμενα εμπορικά εξαρτήματα.

Πολιτική ποιότητας

Η ARIAT δεσμεύεται να ικανοποιεί και να εκπλήσσει τους πελάτες με την αριστεία των πελατών μας, την ακρίβεια των παραγγελιών και την έγκαιρη παράδοση. Αυτό επιτυγχάνεται με τη δέσμευσή μας για συνεχή βελτίωση των διαδικασιών, υπηρεσιών και προϊόντων μας.

Δοκιμή υποστήριξη εργαστηρίου

Το ARIAT θα διασφαλίσει ότι όλες οι λειτουργίες δεν παρουσιάζουν προβλήματα πριν από την αποστολή. Όλα τα μέρη θα διαμεριστούν το QC Dep., Μπορούμε να προσφέρουμε την τεχνολογία δοκιμών επάγγελμα. Συμπεριλάβετε δοκιμές λειτουργιών, Οπτική επιθεώρηση, Επιθεωρήσεις ακτίνων Χ, Δοκιμές συγκολλησιμότητας και Έλεγχος αφαίρεσης ακετόνης. Η εγγύηση όλων των εξαρτημάτων δεν δημιουργεί προβλήματα με τον ελάχιστο κίνδυνο για τον πελάτη.

Σας παρακαλούμε να στείλετε τις ερωτήσεις σας σχετικά με την ποιότητα ή να ζητήσετε διορθωτικές ενέργειες για την ποιότητα. Οποιεσδήποτε ερωτήσεις σχετικά με το Σύστημα Διαχείρισης Ποιότητας μας διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Email: Info@ariat-tech.com

Δοκιμές λειτουργιών

Όλες οι λειτουργίες και οι παράμετροι που δοκιμάστηκαν, που αναφέρονται ως δοκιμή πλήρους λειτουργίας, σύμφωνα με τις αρχικές προδιαγραφές, τις σημειώσεις εφαρμογής ή τον ιστότοπο εφαρμογής πελάτη, την πλήρη λειτουργικότητα των δοκιμαζόμενων συσκευών, συμπεριλαμβανομένων των παραμέτρων DC της δοκιμής, την ανάλυση και την επαλήθευση μέρους του μη μαζικού ελέγχου των ορίων των παραμέτρων.

Οπτική επιθεώρηση

Χρήση στερεοσκοπικού μικροσκοπίου, εμφάνιση εξαρτημάτων για 360 ° ολόσωμη παρατήρηση. Το επίκεντρο της κατάστασης παρατήρησης είναι η συσκευασία του προϊόντος. τύπος τσιπ, ημερομηνία, παρτίδα. την κατάσταση εκτύπωσης και συσκευασίας. καρφιτσών, ομοεπίπεδο με την επένδυση της θήκης και ούτω καθεξής.

Η οπτική επιθεώρηση μπορεί να κατανοήσει γρήγορα την απαίτηση να πληρούνται οι εξωτερικές απαιτήσεις των αρχικών κατασκευαστών μάρκας, των αντιστατικών προτύπων και των προδιαγραφών υγρασίας και αν χρησιμοποιούνται ή ανακατασκευάζονται.

Έλεγχοι ακτίνων Χ

Έλεγχος ακτίνων Χ, η διασταύρωση των συστατικών εντός της 360 ° ολόσωμης παρατήρησης, για να προσδιοριστεί η εσωτερική δομή των εξαρτημάτων υπό δοκιμή και κατάσταση σύνδεσης πακέτων, μπορείτε να δείτε ότι ένας μεγάλος αριθμός δειγμάτων υπό δοκιμή είναι τα ίδια ή ένα μείγμα (Αναμειγνύονται) προκύπτουν τα προβλήματα. Επιπλέον, έχουν με τις προδιαγραφές (φύλλο δεδομένων) το ένα το άλλο από το να κατανοήσουν την ορθότητα του υπό δοκιμή δείγματος. Η κατάσταση σύνδεσης του πακέτου δοκιμής, για να μάθετε σχετικά με τη συνδεσιμότητα chip και συσκευασίας μεταξύ των ακίδων, είναι φυσιολογική, για να αποκλείσετε το κλειδί και το ανοιχτό σύρμα βραχυκύκλωμα.

Έλεγχος αφαίρεσης ακετόνης

Το ιδιωτικό κλειδί της επιφάνειας της συσκευής για την εκτύπωση κειμένου και εικονιδίων, το σκουπίστε με ακετόνη με αντιδραστήριο και να ανασηκώσετε την κατώτερη μελάνη, μπορεί εύκολα να διαγραφεί.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.