Το ARIAT TECH αποτελείται από το προσωπικό που μπορεί να προσφέρει τα προϊόντα και τις υπηρεσίες πρώτης τάξεως στους πελάτες. Με ισχυρά συστήματα προμήθειας και έμπειρους διαχειριστές, η εταιρεία μας έχει καθιερώσει μακροπρόθεσμες και σταθερές σχέσεις συνεργασίας με πολλούς κατασκευαστές και αντιπροσώπους, είμαστε σε θέση να σας προσφέρουμε την ανώτερη τεχνολογική εγγύηση και την απαιτητική εξυπηρέτηση.

Τα κύρια πλεονεκτήματα της επωνυμίας μας είναι: ALTERA, Broadcom, MAXIM, ATMEL, CYPRESS, VISHAY / IR, NXP, Δίοδοι, INFINEON, NS, TOSHIBA, Lattice, Cypress, PMC, Intersil, IDT, IXYS, Fujitsu, SEMICRON, EUPEC , MITSUBISHI, POWEREX κλπ. Τα προϊόντα που χρησιμοποιούνται ευρέως στον τομέα των επικοινωνιών, βιομηχανική, στρατιωτική, αριθμομηχανή και συσκευές διασύνδεσης, ηλεκτρονικών ειδών ευρείας κατανάλωσης. Είμαστε ηλεκτρονικά εξαρτήματα διανομέας IC μάρκες & Μονάδες IGBT.

Από την ίδρυση της εταιρείας, έχουμε δημιουργήσει την καλή εικόνα της επιχείρησης από την υψηλής ποιότητας επαγγελματική και άριστη εξυπηρέτηση στην κοινωνία. Ως εκ τούτου, έχουμε κερδίσει τους διάφορους τομείς της κοινωνίας και τις μάζες εμπιστοσύνης και επαίνους των πελατών.

Η εταιρεία μας ήταν πάντα στην αρχή της "συνεχούς ανάπτυξης και επιδίωξης της αριστείας" ως επιχειρηματική φιλοσοφία Ariat, και να παρέχει στους πελάτες με ικανοποιητικά προϊόντα και ειλικρινή υπηρεσία. Συνεχίστε να αναπτύσσετε, να παρέχετε στους πελάτες περισσότερα και καλύτερα προϊόντα. Επιδίωξη αριστείας, επέκταση της επιχείρησης για τους στόχους διαχείρισης της εταιρείας και δημιουργία εικόνας πρώτης κατηγορίας μάρκας. "Διασκεδάζει έναν επισκέπτη από τον πραγματικό πυρήνα, με την βασική υπηρεσία" είναι ο σκοπός διαχείρισης, παρέχοντας στους πελάτες μας τα υψηλότερα οικονομικά προϊόντα και η καλύτερη δυνατή υπηρεσία είναι η αιώνια υπόσχεσή μας.

Όλοι οι συνεργάτες της εταιρείας μας με ευγνωμοσύνη και εκφράζουμε την εκτίμησή μας για την ένθερμη καθοδήγηση της ενθάρρυνσής σας, ας συνεργαστούμε για να καθιερώσουμε μια ειλικρινή συνεργασία πέρα ​​από τις εμπορικές σχέσεις. Ποτέ δεν θα σταματήσουμε τον ρυθμό της προόδου!

Γιατί να μας επιλέξετε? Και τι μπορούμε να κάνουμε για σας;

Αν έχετε οποιαδήποτε ζήτηση ή δύσκολο να βρείτε μέρος, παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας αμέσως, θα σας εξυπηρετήσουμε με την καρδιά μας. ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@Ariat-Tech.com

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.