Ο Αμερικανός κατασκευαστής BLU εγκαινιάζει νέο μηχάνημα: εξοπλισμένο με τσιπ Zhanrui

Πρόσφατα, ο αμερικανός κατασκευαστής smartphone BLU ανακοίνωσε την κυκλοφορία του νέου προϊόντος "BLUG8", ο οποίος είναι εφοδιασμένος με τον επεξεργαστή Tiger 贲 SC9863A του τσιγάρου Ziguang Zhanrui και είναι ο πρώτος που υποστηρίζει τη νέα γενιά του Android 10, τρέχοντας το πιο πρόσφατο σύστημα της Google. Στην πραγματικότητα, η πρώτη φορά που η Google κυκλοφόρησε επίσημα το Android 10, η Ziguang Zhanrui ανακοίνωσε ότι οι τρεις πλατφόρμες τσιπ κινητής τηλεφωνίας, οι Tigers SC9863A, SC9832E και SC7731E, έχουν όλα εφαρμόσει την αναβάθμιση του Android 10, το οποίο μπορεί να υποστηρίξει την ταχεία εμπορευματοποίηση ενός έξυπνου τερματικού κατασκευαστές.

Το BLUG8 είναι εξοπλισμένο με πλήρη οθόνη υψηλής ευκρίνειας 6,26 ιντσών. Ο σχεδιασμός είναι απλός και κομψός. Με βάση την υποστήριξη τεχνητής νοημοσύνης που παρέχει το Tiger Cub SC9863A, η οπίσθια διπλή κάμερα 13 εκατομμυρίων + 2 εκατομμυρίων pixel μπορεί να τραβήξει φωτογραφίες από διάφορα καλλιτεχνικά στυλ, όπως καλλιτεχνική και δημιουργική θόλωση.

Με βάση το νέο σύστημα Android 10, το BLUG8 έχει βελτιωθεί από την άποψη της απόδοσης, της διάρκειας ζωής της μπαταρίας, της ασφάλειας, της ιδιωτικότητας, των δεδομένων θέσης κλπ. Το κινητό τηλέφωνο είναι πιο έξυπνο, πιο γρήγορο και έχει καλύτερη εμπειρία χρήστη.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.