Η Xilinx εγκαινιάζει απολύσεις; Η απώλεια της μεγάλης απόδοσης του 5G του πελάτη της Huawei είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη

Σύμφωνα με ξένες ανακοινώσεις των μέσων ενημέρωσης, η Xilinx θα μειώσει πρόσφατα 123 υπαλλήλους στο κεντρικό γραφείο του Σαν Χοσέ. Η βιομηχανία πιστεύει γενικά ότι αυτό είναι το αποτέλεσμα των συνεχιζόμενων κυρώσεων που επιβλήθηκαν από την αμερικανική κυβέρνηση στην Huawei, έναν από τους μεγαλύτερους πελάτες της εταιρείας.

Παρόλο που η Xilinx δεν εξήγησε τους λόγους για τις απολύσεις, ένας εκπρόσωπος της Xilinx δήλωσε ότι μετά την απαγόρευση από την κυβέρνηση των Η.Π.Α. να αγοράσει τμήματα και λογισμικό των Η.Π.Α., η επιχείρηση FPGA δεν έχει ανακάμψει από την απώλεια της Huawei. Απαιτούνται προσαρμογές. Η Xilinx είχε προηγουμένως υποβάλει αίτηση για άδεια πώλησης εξαρτημάτων στην Huawei, αλλά απορρίφθηκε.

Επιπλέον, η Xilinx πιστεύει ότι η 5G αναπτύσσεται ταχύτερα από ό, τι αναμενόταν: η εταιρεία ελπίζει να παραδώσει προγραμματιζόμενες συστοιχίες πύλης στην Huawei και άλλους κατασκευαστές τεχνολογίας 5G για να τροφοδοτήσει συστήματα επικοινωνίας επόμενης γενιάς, αλλά οι παραγγελίες της ανάγκασαν να πυροβολήσει μερικούς ανθρώπους.

Παρόλο που έχει γίνει πολύς λόγος για τον αντίκτυπο της πολιτικής των Η.Π.Α. στην Huawei, λίγα είναι γνωστά για το βαθμό στον οποίο αυτοί οι περιορισμοί έχουν γίνει σε προμηθευτές που βασίζονται στην Huawei για επιχειρηματική δραστηριότητα. Η Xilinx είχε προηγουμένως προειδοποιήσει ότι οι απώλειες επιχειρήσεων που προκλήθηκαν από την απαγόρευση πωλήσεων της Huawei θα επηρεάσουν τα κέρδη της. Από την εφαρμογή της εμπορικής απαγόρευσης της άνοιξης του 2019, η χρηματιστηριακή τιμή της εταιρείας δεν έχει σημειώσει ανάκαμψη, από περίπου $ 140 σε $ 90 ανά μετοχή.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.