Η Western Digital πωλεί την επιχείρηση IntelliFlash στο DDN, εγκαταλείποντας την αγορά του συστήματος αποθήκευσης

Η WDC Western Digital Corporation ανακοίνωσε ξαφνικά την απόσυρσή της από την αγορά του συστήματος αποθήκευσης και πώλησε την επιχείρησή της IntelliFlash στα δίκτυα DataDirect (DDN). Επιπλέον, ένα άλλο μέρος της επιχείρησης συστήματος αποθήκευσης ActiveScale θα επιδιώξει επίσης να πωλήσει.

Η Western Digital εξέρχεται από την αγορά συστήματος αποθήκευσης; Ναι, αλλά το σύστημα αποθήκευσης που αναφέρεται εδώ δεν είναι η μνήμη flash και ο σκληρός δίσκος που καταλαβαίνουν οι απλοί παίκτες. Αυτό το κομμάτι εξακολουθεί να αποτελεί την κύρια δραστηριότητα της Western Digital και η λειτουργία του συστήματος αποθήκευσης της Western Digital είναι στην πραγματικότητα η συστοιχία του συστήματος αποθήκευσης, με άλλα λόγια η Western Digital αποφάσισε να είναι βασικός προμηθευτής εξαρτημάτων, σε άλλες εταιρείες.

Παρόλα αυτά, μια τέτοια απόφαση εξέπληξε πολλούς ανθρώπους επειδή η επιχείρηση IntelliFlash της Western Digital αποκτήθηκε όταν η εταιρεία μνήμης flash της Tegile Systems αποκτήθηκε τον Σεπτέμβριο του 2017. Έχει πωληθεί σε μόλις δύο χρόνια. Είναι λίγο ασυνήθιστο, είτε επειδή η απόκτηση της εταιρείας μνήμης flash της Tegile Systems δεν αξιοποίησε αυτό το κομμάτι της επιχείρησης, ή η Western Digital θεώρησε ότι η επιχείρηση του συστήματος αποθήκευσης δεν έπαιζε, απλά πωλούσε.

Η αγορά του συστήματος αποθήκευσης δεν είναι τώρα βιομηχανία ηλιοβασιλέματος. Είναι πολύ ζεστό στους τομείς των συστημάτων αποθήκευσης, των υπολογιστών υψηλών επιδόσεων, των κέντρων δεδομένων κ.λπ. και το DDN, το οποίο ανέλαβε την επιχείρηση IntelliFlash, βρίσκεται στο προσκήνιο για δύο χρόνια και έχει αποκτήσει πολλά συστήματα αποθήκευσης για περισσότερο από ένα έτος. Εταιρείες ή επιχειρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της επιχείρησης Luster της Intel, καθώς και ο πωλητής υβριδικών πινάκων Tintri, πωλητής αποθήκευσης που έχει οριστεί από το λογισμικό Nexenta, έχουν κερδίσει τώρα την επιχείρηση IntelliFlash της Western Digital.

Η Nissin και η DDN δεν ανακοίνωσαν το συγκεκριμένο ποσό συναλλαγής. Αναμένεται ότι θα υπάρξει εισόδημα μη-GAAP ύψους 0,20 δολαρίων ανά μετοχή το τρίτο τρίμηνο του 2020, αλλά αυτό θα φέρει επίσης αναδιάρθρωση και άλλα έξοδα, τα οποία δεν μπορούν να εκτιμηθούν προς το παρόν.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.