Κάτω από την πόρτα του Botong, προσθέστε μια άλλη μάχη! 10,7 δισ. Δολάρια κέρδισαν επίσημα την εταιρική δραστηριότητα της Symantec

Μετά την ολοκλήρωση της χρηματιστηριακής αγοράς των ΗΠΑ την Πέμπτη, η Broadcom ανακοίνωσε επίσημα την εξαγορά της εταιρικής επιχειρηματικής δραστηριότητας της Symantec για 10,7 δισ. Δολάρια σε μετρητά.

Αναφέρεται ότι μετά την ανακοίνωση, οι μετοχές της Broadcom αυξήθηκαν κατά 1% κατά την διάρκεια των συναλλαγών μετά από ώρες. Τα αποθέματα της Symantec ανακόπηκαν μετά το κλείσιμο, αλλά αυξήθηκαν κατά 5% όταν οι συναλλαγές άρχισαν να επανέλθουν σε λίγες ώρες.

Η Broadcom πραγματοποιεί εξαγορές εδώ και πολλά χρόνια. Η εταιρεία προσπάθησε να αγοράσει την εταιρεία κατασκευής τσιπ Qualcomm για περισσότερα από 100 δισεκατομμύρια δολάρια, αλλά τελείωσε σε αποτυχία επειδή ο πρόεδρος των ΗΠΑ Trump παρενέβη και εμπόδισε τη συμφωνία. Μετά από αυτό, η Broadcom εξαγόρασε την εταιρεία λογισμικού CA Technology για σχεδόν 19 δισεκατομμύρια δολάρια. Η συμφωνία με την CA Technology βοήθησε την Broadcom να επιτύχει επιχειρηματική διαφοροποίηση.

Η εξαγορά σηματοδοτεί το δεύτερο μεγαλύτερο στοίχημα για το λογισμικό μετά την εξαγορά της CA Technology από την Broadcom.

Η Broadcom δήλωσε ότι η εξαγορά αναμένεται να παράγει 2 δις δολάρια σε συνεχή έσοδα και αναμένεται να επιτύχει πάνω από 1 δισεκατομμύριο δολάρια σε συνέργειες λειτουργικών εξόδων τους 12 μήνες μετά την ολοκλήρωση.

Η Symantec δήλωσε σε δήλωσή της ότι η συμφωνία αναμένεται να ολοκληρωθεί στα τέλη του 2019.

Στην πραγματικότητα, υπάρχουν φήμες για τα νέα που η Broadcom επιθυμεί να αποκτήσει η Symantec. Ωστόσο, σύμφωνα με αναφορές στα μέσα Ιουλίου, λόγω διαφορών στις τιμές συναλλαγών, η απόκτηση από την Broadcom των εμπορικών διαπραγματεύσεων της Symantec έχει τερματιστεί. Πριν από τη διακοπή των διαπραγματεύσεων τον περασμένο μήνα, η Broadcom είχε συζητήσει την αγορά ολόκληρης της εταιρείας Symantec.

Μετά τη διακοπή των διαπραγματεύσεων, οι δύο πλευρές επανέλαβαν τις συζητήσεις και η Broadcom προσάρμοσε την εξαγορά της Symantec για να επικεντρωθεί στην απόκτηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας της Symantec που εξυπηρετεί την επιχείρηση.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.