Τα στελέχη αποθήκευσης της Toshiba: Οι κινέζοι κατασκευαστές μνήμης δεν είναι εύκολο να προλάβουν τα δύο ή τρία χρόνια

30 Σεπτεμβρίου, σύμφωνα με ξένες αναφορές των μέσων ενημέρωσης, ο δεύτερος μεγαλύτερος κατασκευαστής μνήμης μνήμης NAND flash chip κατασκευαστές Toshiba αποθήκευσης: Κινέζοι κατασκευαστές μνήμης που αλιεύονται σε δύο ή τρία χρόνια δεν είναι εύκολο (Toshiba μνήμη) ότι η κατάσταση υπερπροσφοράς της αγοράς έχει λήξει πριν από την Η υπερπροσφορά έχει συμπιέσει το περιθώριο κέρδους στο χαμηλότερο επίπεδο σε 10 χρόνια.

Ο διευθυντής της τεχνολογίας αποθήκευσης της Toshiba Liu Maozhi δήλωσε σε συνέντευξή του στη διάσκεψη κορυφής της Κίνας για μνήμη Flash 2019 στο Shenzhen: "Για τους νεοφερμένους, δεν είναι εύκολο να τα καλύψουν τα τελευταία δύο ή τρία χρόνια".

Η εταιρεία αναμένει ότι η υπερπροσφορά στην αγορά NAND θα διευκολυνθεί, και το σημερινό μέγεθος της αγοράς είναι 406 δισεκατομμύρια δολάρια.

Αλλά η Changjiang Storage έχει επενδύσει 24 δισεκατομμύρια δολάρια σε έργα NAND και το έργο αναμένεται να τεθεί σε παραγωγή μέχρι τα τέλη του 2019. Πέρυσι, αναφέρθηκε ότι η Apple, ο μεγαλύτερος αγοραστής flash στον κόσμο, διεξήγαγε έρευνα για την αποθήκευση του Yangtze River Storage την ιδιότητα του δυνητικού προμηθευτή.

"Δεν ξέρω τι θα συμβεί σε τέσσερα ή πέντε χρόνια", δήλωσε ο Liu Maozhi. "Οι κινεζικές εταιρείες θα έχουν ένα πλεονέκτημα στην παγκόσμια αγορά στο μέλλον. Αλλά η Toshiba Storage θα επενδύσει επίσης για να εξασφαλίσει ότι θα μπορέσουμε να ανταγωνιστούμε για μεγάλο χρονικό διάστημα. "

Τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους, η Toshiba Storage την πώλησε σε μια κοινοπραξία με επικεφαλής την αμερικανική εταιρεία ιδιωτικών μετοχών Bain Capital για $ 18 δισεκατομμύρια. Η εταιρεία πιστεύει ότι η αγορά θα βελτιωθεί πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους και αναμένει ότι η ανάκαμψη θα συνεχιστεί μέχρι το 2020.

"Η πτώση των τιμών θα σταματήσει", δήλωσε ο γενικός διευθυντής μάρκετινγκ Toshikazu Takahashi. "Από το τέταρτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους έως το επόμενο έτος, η αγορά θα είναι πιο ισορροπημένη."

Αυτό οφείλεται κυρίως στο γεγονός ότι η κινεζική αγορά είναι η ταχύτερα αναπτυσσόμενη αγορά τσιπ μνήμης στον κόσμο. Η Takahashi Junhe δήλωσε επίσης ότι η αυξανόμενη ζήτηση για μάρκες για συσκευές 5G επόμενης γενιάς και διακομιστές κέντρων δεδομένων, καθώς και η μετάβαση των προσωπικών υπολογιστών από τους σκληρούς δίσκους σε φλας στερεάς κατάστασης, θα έχουν θετικό αντίκτυπο.

Ταυτόχρονα, οι κινεζικές εταιρείες έχουν γίνει προμηθευτές NAND λόγω της δικής τους δύναμης. Ο Mark Li, αναλυτής της Bernstein Research, δήλωσε: "Η Κίνα έχει τη φιλοδοξία να οδηγήσει την ανάπτυξη της μάρκας της μάρκας τσιπ. Ο μεγαλύτερος ανταγωνιστής στην κινεζική αγορά είναι ο αποθηκευτικός χώρος του Yangtze River". "Κατά την άποψή μας, είναι η μόνη εταιρεία που έχει μια καλή ιστορία πνευματικής ιδιοκτησίας και πιθανότατα έχει αντίκτυπο, αλλά υπάρχει ακόμα πολύς δρόμος για να προλάβουμε τη συμφιλίωση".

Η Toshiba δεν είναι η μόνη εταιρεία που πιστεύει ότι η αγορά πρόκειται να ανακάμψει. Πολλές εταιρείες, συμπεριλαμβανομένης της Western Digital και της Micron Technology, είναι αισιόδοξες για το μέλλον.

Η αποθήκευση της Toshiba θα μετονομαστεί από την 1η Οκτωβρίου, όταν η μητρική της εταιρεία Toshiba θα αφαιρεθεί.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.