Η ζήτηση για smartphones 5G αυξήθηκε απότομα και η προσφορά της αγοράς επαγωγικών είναι ελλιπής

Σύμφωνα με την Ταϊβάν Media Economic Daily, λόγω των γενικών προσδοκιών της αγοράς ότι η ζήτηση για smartphones 5G θα αυξηθεί απότομα το επόμενο έτος, σε συνδυασμό με τις πωλήσεις της σειράς iPhone11, ο παθητικός κατασκευαστής εξαρτημάτων της Delta Qiankun Inductance βρίσκεται σε έλλειψη. Η Changchun Chuntiao αποκάλυψε ότι "πολλοί πελάτες είναι καταλήψεις στο εργοστάσιο", και υπό την προϋπόθεση πλήρους φορτίου, Qiankun σχεδιάζει να επεκτείνει την παραγωγή κατά 50%. Από τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους ξεκίνησε νέα παραγωγική ικανότητα.

Αναφέρεται ότι λόγω των συνεχιζόμενων πωλήσεων της σειράς iPhone 11 της Apple από τους σημαντικότερους πελάτες της Delta, η παραγωγική ικανότητα της Qiankun καλύφθηκε σχεδόν πλήρως από αυτήν, ακόμη και με μηδενική απογραφή.

Σύμφωνα με τον Liu Chuntiao, παρόλο που είναι εκτός εποχής της βιομηχανίας, οι υψηλής τάσης επαγωγείς εξακολουθούν να είναι εκτός αποθέματος λόγω της έντονης ζήτησης για smartphones, γεγονός που καθιστά το εργοστάσιο Qiankun πλήρως φορτωμένο.

Προκειμένου να αντιμετωπίσει τις τρέχουσες συνθήκες της αγοράς, η Qiankun θα δρομολογήσει ένα σχέδιο επέκτασης για πηνία. Μετά την εφαρμογή του σχεδίου επέκτασης, αναμένεται να αυξηθεί κατά 40% έως 50% σε σύγκριση με την υπάρχουσα παραγωγική ικανότητα. Ο Liu Chuntiao πρόσθεσε ότι η επέκταση δεν περιορίζεται σε ένα μόνο εργοστάσιο, αλλά σε όλα τα εργοστάσια μαζί. Η νέα παραγωγική ικανότητα θα ξεκινήσει τον Δεκέμβριο του τρέχοντος έτους.

Εννοείται ότι η Qiankun ασχολείται κυρίως με επαγωγείς και είναι σήμερα ο παγκόσμιος ηγέτης στον κλάδο των κινητών τηλεφώνων. Οι αποστολές άνω του ενός δισεκατομμυρίου μονάδων ανά μήνα παρέχουν 10 εκατομμύρια κινητά τηλέφωνα. Μεταξύ των σχετικών προμηθευτών πηνίο, η προμήθεια υπερβαίνει Taiyo Yuden, Murata Manufacturing, κλπ. Γνωστό ιαπωνικό εργοστάσιο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.