Το δικαστήριο διαπίστωσε ότι το Lithuanian Morning Post ανέφερε ότι η έκθεση της UA της Huawei ήταν ανακριβής

Πρόσφατα, το Επαρχιακό Δικαστήριο της Βίλνιους δήλωσε ένα άρθρο που δημοσιεύθηκε στο τεύχος του Δεκεμβρίου 2018 του Lrytas UAB με ψευδείς αναφορές για την Huawei, διατάσσοντας την εφημερίδα να τεθεί σε ισχύ μετά την έναρξη ισχύος της ετυμηγορίας. Μέσα σε δύο εβδομάδες, δημοσιεύτηκε μια δήλωση στην ιστοσελίδα της για να αποσαφηνίσει τις σχετικές αναληθείς πληροφορίες και να φέρει μέρος των δικαστικών εξόδων της Huawei.

Είναι αυτονόητο ότι η Lithuanian Morning Post δημοσίευσε μια έκθεση με τίτλο "Κινέζοι γίγαντες ευδοκιμούν στη Λιθουανία" στις 14 Δεκεμβρίου 2018, αναφέροντας ότι διάφορα στοιχεία από τα κεντρικά γραφεία της ΑΕ στέλνονταν κάθε νύχτα για πέντε χρόνια από το 2012. Πηγαίνετε στο διακομιστή της Κίνας υπονοεί ότι το συμβάν σχετίζεται με κάποιο από τα τηλεπικοινωνιακά μέσα που παρέχει η Huawei. Η έκθεση δεν έχει καμία πραγματική βάση και έβλαψε σοβαρά τη φήμη της Huawei.

Η Huawei κίνησε μια δίκη τον Μάρτιο του 2019, ζητώντας από το δικαστήριο να βρει την έκθεση αναληθής και ζήτησε από το Lithuanian Morning Post να διευκρινίσει δημοσίως τα λάθη στην έκθεση. Το δικαστήριο υποστήριξε τους σχετικούς ισχυρισμούς της Huawei. Η ετυμηγορία ανέφερε ότι η έκθεση προκάλεσε παρεξηγήσεις από τους αναγνώστες και έβλαψε σοβαρά τη εμπορική φήμη της Huawei.

Μετά την έκδοση της απόφασης από το δικαστήριο, το Lithuanian Morning Post δημοσίευσε δήλωση αποσαφήνισης στην επίσημη ιστοσελίδα του στις 26 Σεπτεμβρίου 2019, αναγνωρίζοντας ότι οι σχετικές ψευδείς αναφορές έβλαψαν τη φήμη της Huawei.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.