Seoul Semiconductor: Τεχνολογία μεταφοράς μαζικής μεταφοράς με επιτυχή ανάπτυξη για Micro LED

Μετά από όλες τις κλήσεις, η Seoul Semiconductor, η οποία είχε ακούσει μόνο τις σκάλες που κουδουνίζουν στο παρελθόν, αλλά δεν είδε την πρόοδο της MicroLED, έδειξε τελικά τα προϊόντα σειράς MicroLED στην ιδιωτική έκθεση CES2020. Η LEDinside είχε την τύχη να έχει μια αποκλειστική συνέντευξη με τον Sam Ryu, αντιπρόεδρο της Seoul Semiconductor, για να συζητήσει την τρέχουσα εξέλιξη της MicroLED στη Seoul Semiconductor. Ο αντιπρόεδρος Liu ανέφερε ότι επειδή το στυλ της Seoul Semiconductor είναι πολύ συντηρητικό και σταθερό, παρόλο που τα προϊόντα της MicroLED έχουν αναπτυχθεί πριν από πολλά χρόνια, ο πρόεδρός της αποφάσισε ακόμα να ελπίζει ότι το προϊόν μπορεί να παραχθεί σε ένα στάδιο όπου μπορεί να παραχθεί μαζικά.


Αυτή τη φορά, η Seoul Semiconductor έδειξε πολλά προϊόντα που έχουν διατεθεί στο εμπόριο. Συμπεριλαμβανομένου του 0606, 0404RGBLED, ανακοίνωσε ότι η Seoul Semiconductor εισήλθε επισήμως στο πεδίο LED προβολής. Όσο για το μικρότερο πεδίο MicroLED, η Σεούλ εισήγαγε ένα πακέτο 200GB 0202 RGBLED. Ειδικά το μέγεθος τσιπ του 0202RGBLED έχει μειωθεί σε 2 * 3mil. Επιπλέον, η Σεούλ παρουσίασε επίσης πακέτα RGBLED μεγέθους μόλις 40um.

Επειδή το μικροεπεξεργασμένο chip MicroLED τοποθετείται στη συσκευασία και στη συνέχεια εκτυπώνεται στο backplane, μια ειδική διαδικασία μεταφοράς είναι βέβαιο ότι θα επιτύχει τη μαζική παραγωγή. Και η Seoul Semiconductor έχει αναπτύξει με επιτυχία μια τεράστια τεχνολογία μεταφοράς, η οποία μπορεί να μεταφέρει με επιτυχία το MicroLED σε οποιοδήποτε backplane, είτε είναι PCB είτε γυάλινο backplane. Ωστόσο, επειδή το μέγεθος της MicroLED είναι πολύ μικρό, η απόδοση των ίδιων των πελατών δεν μπορεί να είναι υψηλή. Ως εκ τούτου, το λειτουργικό μοντέλο της Seoul Semiconductor έχει επίσης απομακρυνθεί από την προηγούμενη εστίασή της στην πώληση συσκευών LED και άλλαξε σε πωλήσεις μονάδων RGBLED φωτεινής πηγής στους πελάτες.

Ο αντιπρόεδρος Tamariagi ανέφερε ότι η Seoul Semiconductor έχει εισέλθει στο στάδιο της εμπορικής μαζικής παραγωγής στον τομέα της MicroLED. Μέσω της θυγατρικής της, της SeoulViosys, μπόρεσε να παράγει μάρκες πλήρους χρώματος RGBLED. Η Seoul Semiconductor έχει προηγμένη τεχνολογία συσκευασίας και μεταφοράς μαζών, η οποία μπορεί να παράσχει δομοστοιχεία πίνακα MicroLED. Ως εκ τούτου, στο μέλλον, ελπίζει να χρησιμοποιήσει τα πλεονεκτήματα αυτής της τεχνολογίας για να σχηματίσουν συμμαχίες με κατασκευαστές συστημάτων και κατασκευαστών μάρκας για να προωθήσουν από κοινού την εμπορευματοποίηση των οθονών MicroLED.



ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.