Το τρίτο τρίμηνο κέρδους της Samsung είναι μικρότερο από το μισό του περασμένου έτους, αλλά θα είναι κάτω από;

Παρόλο που τα έσοδα της Samsung Electronics το τρίτο τρίμηνο ήταν λιγότερο από το ήμισυ του περασμένου έτους, η συνολική απόδοση υπερέβη τις προσδοκίες της αγοράς καθώς βελτιώθηκε το smartphone και η επιχείρηση εμφάνισης.

Η Samsung Electronics ανακοίνωσε την προκαταρκτική έκθεση κερδών για το τρίτο τρίμηνο στις 8, με έσοδα 62 τρισεκατομμυρίων κερδών και κέρδος 7,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων. Σε σύγκριση με την αντίστοιχη περσινή περίοδο, τα έσοδα και τα κέρδη μειώθηκαν κατά 5,29% και 56,18%, αντίστοιχα, αλλά αυξήθηκαν κατά 10,46% και 16,67% αντίστοιχα σε σχέση με το προηγούμενο τρίμηνο.

Τα αποτελέσματα έχουν υπερβεί τις προσδοκίες της αγοράς. Σύμφωνα με τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης "Ημερήσια Οικονομία", η μέση πρόβλεψη εσόδων αρκετών εταιρειών χρεογράφων ήταν 61,529 τρισεκατομμύρια κέρδη και το κέρδος ήταν 7,1085 τρισεκατομμύρια κέρδη. Αν και σε σύγκριση με το προηγούμενο έτος, η απόδοση των εσόδων δεν είναι εντυπωσιακή, αλλά σε σύγκριση με το προηγούμενο τρίμηνο, ο ρυθμός ανάπτυξης υπερβαίνει το 10%, η απόδοση των εσόδων και των κερδών υπερβαίνει επίσης τις προσδοκίες. Μερικοί αναλυτές πιστεύουν ότι η Samsung Electronics εξαλείφει τη μείωση των επιδόσεων. .

Το τμήμα IM (επιχείρηση κινητής τηλεφωνίας) δεν ανταποκρίθηκε στην αναμενόμενη απόδοση κατά το προηγούμενο τρίμηνο, αλλά το τρίτο τρίμηνο ξεκίνησε νέα προϊόντα όπως οι σειρές Galaxy Note10 και το Galaxy Fold. Το κέρδος ήταν περίπου 2 τρισεκατομμύρια κέρδη, το οποίο ήταν υψηλότερο από την προηγούμενη σεζόν (1,56 τρισεκατομμύρια κέρδη). Περίπου 30%.

Από την άλλη πλευρά, η επίδειξη επωφελήθηκε από την εποχή αιχμής των έξυπνων τηλεφώνων και οι πωλήσεις των πάνελ Flexible OLED που χρησιμοποιούνται στις πτυσσόμενες οθόνες αυξήθηκαν και τα έσοδα και τα έσοδα αναμένεται να αυξηθούν.

Ειδικότερα, η αρχική αγορά αναμένει ότι η ανάκαμψη της Samsung Electronics θα είναι μια βιομηχανία ημιαγωγών. Αντίθετα, οι προσδοκίες της αγοράς στον τομέα αυτό είναι πολύ υψηλές. Προς το παρόν, ο κλάδος πιστεύει γενικά ότι η επιχείρηση ημιαγωγών της Samsung Electronics δεν επέστρεψε σε κανονικές επιδόσεις.

Μετά την είσοδο στο δεύτερο εξάμηνο του 2019, οι τιμές της μνήμης flash NAND άρχισαν να αυξάνονται, η Samsung επίσης ρύθμισε γρήγορα το απόθεμα, αλλά η αγορά DRAM εξακολουθεί να είναι υποτονική, η κατάσταση πριν από το τέλος του έτους δεν είναι ακόμα αισιόδοξη.

Οι σχετικοί άνθρωποι στη βιομηχανία επεσήμαναν ότι η απόδοση της Samsung υπερέβη τις προσδοκίες της αγοράς, γεγονός που συμβολίζει επίσης ότι η Samsung άρχισε να εγκαταλείπει το κατώτατο σημείο, τα έσοδα του τέταρτου τριμήνου ενδέχεται να επηρεαστούν από την εκτός εποχής και να σταματήσουν να αυξάνονται, αλλά αναμένεται να ανακάμψουν πλήρως το επόμενο έτος.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.