Πρόεδρος της Qualcomm: Επιταχύνει την ανάπτυξη της λύσης μόντεμ iPhone 5G της Apple

Σύμφωνα με την Yingheng.com, ο Πρόεδρος της Qualcomm Cristiano Amon δήλωσε την Τετάρτη (4η) ότι η Qualcomm έχει δεσμευτεί να αναπτύξει λύσεις τσιπ μόντεμ 5G για το iPhone της Apple. Αυτή είναι η πρώτη φορά που οι δύο εταιρείες έχουν καταλήξει σε συμφωνία τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Μεγάλο έργο.

Δήλωσε η Anmeng στη Σύνοδο Κορυφής για την τεχνολογία Qualcomm Snapdragon την Τετάρτη: "Σε συνεργασία με την Apple, η κορυφαία προτεραιότητα της Qualcomm είναι να βοηθήσει την Apple να ξεκινήσει τα τηλέφωνά της (5G).

Στα μέσα Απριλίου του τρέχοντος έτους, η Qualcomm και η Apple ανακοίνωσαν μια "Συμφωνία αιώνα", τερματίζοντας τον πόλεμο των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας που έχει ασχοληθεί με την επίλυση διαφορών επί σειρά ετών και υπέγραψαν συμφωνία πολυετούς τσιπ.

Η αγορά αναμένει ότι τα νέα iPhones της Apple το 2020 θα χρησιμοποιούν μόντεμ Qualcomm 5G και εξαρτήματα που έχουν αναπτυχθεί από την Apple, αλλά δεν μπορούν να χρησιμοποιούν συστήματα Qualcomm RF (ραδιοσυχνότητας).

Anmun δήλωσε ότι Qualcomm και (Apple) έχουν μια πολυετή συμφωνία τσιπ. Δεν είναι ένα ή δύο χρόνια, μια πολυετής συμφωνία για τα μόντεμ Snapdragon. Ο ίδιος δήλωσε με άσημο τρόπο: "Δεν προβλέψαμε προσδοκίες στο RF, ειδικά επειδή συμμετείχαμε αργά, αλλά πιστεύω ότι συνεργαστήκαμε για να επιτύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερη δουλειά για να μπορέσουμε να ξεκινήσουμε (5G) όπως είχε προγραμματιστεί. Κινητό τηλέφωνο. "

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.