Βελτιστοποιήστε τον εξοπλισμό TWS! Η Samsung εγκαινιάζει το πρώτο ενσωματωμένο ολοκληρωμένο κύκλωμα διαχείρισης ενέργειας

Σύμφωνα με τα Κορεατικά μέσα ενημέρωσης Business Korea, η Samsung σήμερα (24) ανακοίνωσε επίσημα το πρώτο ολοκληρωμένο κύκλωμα διαχείρισης ενέργειας τσιπ MUA01 και MUB01, κατάλληλο για τον τρέχοντα εξοπλισμό TWS.


Όπως όλοι γνωρίζουμε, τα ακουστικά TWS μπορούν να παρέχουν στους χρήστες περισσότερη ελευθερία κινήσεων και καθημερινό εύρος δραστηριοτήτων, επειδή δεν υπάρχει καλώδιο. Ωστόσο, η διάρκεια ζωής και η μορφή της μπαταρίας θέτουν νέες απαιτήσεις στα ακουστικά TWS.

Αναφέρεται ότι τα τσιπ MUA01 και MUB01 έχουν σχεδιαστεί για τη φόρτιση κιβωτίων και ακουστικών, αντίστοιχα, και μπορούν να βελτιστοποιήσουν τον εξοπλισμό TWS. Η Samsung ενσωματώνει αρκετές εσωτερικές τεχνολογίες της εταιρείας για την ενσωμάτωση έως και 10 διακριτών εξαρτημάτων σε ένα εξάρτημα, συμπεριλαμβανομένων των φορτιστών διακοπής και των κυκλωμάτων απόρριψης, έτσι ώστε τα δύο τσιπ να καταλαμβάνουν λιγότερο από το ήμισυ του χώρου σε σύγκριση με τα προηγουμένως αναπτυσσόμενα εναλλακτικά προϊόντα. Η συμπαγής λύση μπορεί να αφήσει περισσότερο χώρο, να αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας των ακουστικών TWS και να την καταστήσει πιο ευέλικτη και συμπαγή.

Αξίζει να σημειωθεί ότι το MUA01 είναι επίσης η πρώτη λύση της βιομηχανίας που υποστηρίζει τόσο την ασύρματη όσο και την ενσύρματη χρέωση σε ένα τσιπ. Υποστηρίζει το Qi 1.2.4, το τελευταίο πρότυπο από το Wireless Power Consortium (WPC), και ενσωματώνει έναν υψηλής απόδοσης φορτιστή εναλλαγής για να βελτιώσει την καλωδιακή απόδοση φόρτισης. Επιπλέον, το MUA01 διαθέτει μονάδα μικροελεγκτή και ενσωματωμένο Flash και το firmware του μπορεί να τροποποιηθεί για να υποστηρίξει άλλες εφαρμογές.

Η έκθεση αναφέρει ότι ο Shin Dong-ho, ανώτερος αντιπρόεδρος του συστήματος ολοκληρωμένων κυκλωμάτων της Samsung Electronics δήλωσε: "Τα ακουστικά TWS παρέχουν στους χρήστες μια καλύτερη εμπειρία ακρόασης και επεκτείνουν γρήγορα την αγορά κινητών αξεσουάρ δημιουργώντας νέες ευκαιρίες για κατασκευαστές συσκευών. chip θα επιτρέψει στους κατασκευαστές μεγαλύτερη ευελιξία στο σχεδιασμό νέων εφαρμογών. Επιπλέον, το MUA01 και το MUB01 είναι σήμερα σε όγκο παραγωγής και θα εμφανιστούν στα πρόσφατα κυκλοφορούντα Galaxy Buds + TWS ακουστικά της Samsung. "

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.