Ειδήσεις ότι η Intel θα ανταγωνιστεί με την AMD με προϋπολογισμό ύψους US $ 3 δισεκατομμυρίων

Σύμφωνα με την WCCFTECH, η Intel σκοπεύει να αντικαταστήσει την AMD στις αγορές υπολογιστών και φορητών υπολογιστών με περικοπές τιμών, ενώ επανατοποθετεί την τιμή της επικείμενης σειράς προϊόντων της. Μια διαφάνεια από το AdoredTV δείχνει ότι η Intel μπορεί να βρει έναν προϋπολογισμό 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων για να ανταγωνιστεί την AMD.

Η έκθεση αυτής της διαφάνειας δείχνει ότι τα καθαρά κέρδη της AMD για το 2018 είναι περίπου 300 εκατομμύρια δολάρια, ενώ η Intel θα πληρώσει την AMD για συνολικό κόστος 3 δισεκατομμυρίων δολαρίων, το οποίο μπορεί να περιλαμβάνει εκπτώσεις παλαιών προϊόντων και επερχόμενων προϊόντων.

Πριν από λίγο καιρό, η Intel ανακοίνωσε σημαντική μείωση της τιμής για την 9η γενιά της σειράς προϊόντων Core και η επικείμενη 10η γενιά σειράς Χ και ο νέος επεξεργαστής XeonW-2200 είναι επίσης πολύ χαμηλότερες από την προηγούμενη γενιά.

Τα ξένα μέσα ενημέρωσης, η WCCFTECH, δήλωσε ότι ως εταιρεία πολύ μεγαλύτερη από την AMD, η Intel δεν «ανησυχεί πολύ» για να ξοδέψει 3 δισεκατομμύρια δολάρια για να διατηρήσει τον ανταγωνισμό της αγοράς. Μετά από όλα, χρειάστηκε η Intel σχεδόν μια δεκαετία για να καταλάβει το μεγαλύτερο μέρος της αγοράς.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.