Κορεατικά μέσα: Η SK Hynix Wuxi έχει αντικαταστήσει εντελώς τα ιαπωνικά προϊόντα με υδροφθόριο που παράγεται στην Κίνα.

Σύμφωνα με την "Central Daily News" της Νότιας Κορέας τον 4ο χρόνο, μετά την περιορισμό της εξαγωγής προηγμένων υλικών ημιαγωγών όπως το υδροφθόριο, το φωσφορούχο και το πολυιμίδιο που περιέχει φθόριο στην Κορέα, το εργοστάσιο ημιαγωγών της SK hynix στο Wuxi της Κίνας που παράγεται πλήρως στην Κίνα. Το φθοριούχο υδρογόνο αντικαθιστά τα ιαπωνικά προϊόντα.

Η έκθεση επεσήμανε επίσης ότι οι μηχανικοί της Samsung Electronics και της SK Hynix που είναι υπεύθυνοι για την ανάπτυξη υλικών διεξάγουν ανάλυση των συστατικών των προϊόντων δοκιμής υδροφθορίου που παράγονται στην Κορέα και η Samsung Electronics έχει αρχίσει να χρησιμοποιεί εναλλακτικά προϊόντα. Προς το παρόν, φαίνεται ότι η Samsung Electronics και η SK Hynix αναζητούν καλύτερη αντικατάσταση των υλικών αντικατάστασης υδροφθόριο της Nissan από το αναμενόμενο. Αναμένεται ότι τα ιαπωνικά προϊόντα θα αντικατασταθούν πλήρως μέχρι το τέλος του έτους.

Επίσης, η NocutNews ανέφερε ότι οι ενδιαφερόμενοι της κορεατικής βιομηχανίας δήλωσαν ότι η Samsung Electronics δοκιμάζει ενεργά το υδροφθόριο και σύντομα θα επιτύχει καλά αποτελέσματα.

Εάν το έργο επέκτασης του εργοστασίου της Chungnam Gongju της νοτιοκορεατικής εταιρείας υλικών της Soulbrain ολοκληρώθηκε μέχρι το τέλος αυτού του μήνα όπως είχε προγραμματιστεί, η παραγωγική ικανότητα του υδροφθορίου που παράγεται στην Κορέα αναμένεται να επεκταθεί περαιτέρω.

Έχει αναφερθεί ότι η Soulbrain και η ENFTECH έχουν προηγουμένως καθαρίσει το υδροφθόριο από την Stella και την Morita στην Ιαπωνία και έπειτα έφτιαξαν τα υλικά χαλάρωσης για τη μηχανική των ημιαγωγών και τα έδωσαν στη Samsung. Μετά την περιορισμό των εξαγωγών από τη Ιαπωνία στη Νότια Κορέα, αυτές οι εγχώριες εταιρείες άρχισαν να εισάγουν υδροφθόριο από την Ταϊβάν και την ηπειρωτική χώρα.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.