Κορεατικά μέσα: Η Dreamtech έχει προμηθεύσει αποκλειστικά τη μονάδα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων Samsung Galaxy Z Flip

Σύμφωνα με τα κορεατικά μέσα ενημέρωσης thelec, η Dreamtech δήλωσε πρόσφατα ότι έδωσε αποκλειστικά τη σειρά Galaxy Z Flip της Samsung με μια ηλεκτροστατική μονάδα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων.


Αναφέρεται ότι η Dreamtech κατέληξε σε συμφωνία προμήθειας με τη Samsung Electronics ήδη από το 2016 και παρέσχε αποκλειστικά μια παρόμοια λειτουργική μονάδα αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων στο Galaxy Fold το 2019.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, η Dreamtech επεκτάθηκε το 2019 αποκτώντας την εταιρία φωτογραφικών μηχανών Namuga και κέρδισε την οπτική γωνία στην επιχειρηματική μονάδα οπτικών μονάδων FoD που σήμερα κυριαρχείται από το Partron και το MCNEX. Επιπλέον, Dreamtech συμμετέχει επίσης στον τομέα της 3D τεχνολογίας. Εκτός από τα smartphones, η Dreamtech προσφέρει επίσης μονάδες αναγνώρισης δακτυλικών αποτυπωμάτων για κινητούς σκληρούς δίσκους και κλειδαριές θυρών. Η εταιρεία εισήχθη στο Χρηματιστήριο της Κορέας το Μάρτιο του 2019 και ο μακροπρόθεσμος στόχος της είναι να γίνει μια παγκόσμια εταιρεία ODM με την επέκταση της παραγωγικής ικανότητας των βάσεων παραγωγής της στην Κίνα και το Βιετνάμ.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.