Η Intel αναστέλλει πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών αξίας 20 δισ. Δολαρίων! Πρόωρη προειδοποίηση σχετικά με την επίδραση του COVID-19

Σύμφωνα με το Reuters, η Intel ανακοίνωσε την Τρίτη ότι θα αναστείλει τα προγράμματα επαναγοράς μετοχών. Επίσης, προειδοποίησε ότι η νέα πανδημία κορωναϊού θα μπορούσε να έχει σημαντικό αντίκτυπο στην επιχείρησή της, ακόμη και αν η μονάδα της εξακολουθεί να λειτουργεί.

Επιπλέον, η Intel δήλωσε σε ένα έγγραφο ότι η αναστολή της επαναγοράς μετοχών δεν θα επηρεάσει τις πληρωμές μερισμάτων.

Εννοείται ότι η Intel δήλωσε τον Οκτώβριο του 2019 ότι θα επαναγοράσει μετοχές ύψους 20 δισ. Δολαρίων ΗΠΑ στους επόμενους 15 έως 18 μήνες. Η εταιρεία εξαγόρασε περίπου 7,6 δισεκατομμύρια δολάρια σε μετοχές το τέταρτο τρίμηνο του περασμένου έτους και το πρώτο τρίμηνο του τρέχοντος έτους.


Και τώρα το πρόγραμμα επαναγοράς μετοχών της εταιρείας είναι λανθάνοντα, πράγμα που σημαίνει ότι ο αντίκτυπος της νέας επιδημίας πνευμονίας κορωνών μπορεί να είναι πολύ μεγαλύτερος από τον αναμενόμενο. Πρόσφατα, ο αριθμός επιβεβαιωμένων περιπτώσεων στην Ευρώπη και τις Ηνωμένες Πολιτείες συνεχίζει να αυξάνεται και ο ΠΟΥ ισχυρίζεται ακόμη ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες μπορεί να γίνουν το επίκεντρο της παγκόσμιας επιδημίας. Εάν η επιδημία δεν ελέγχεται αποτελεσματικά βραχυπρόθεσμα, θα υπάρξουν πολλές αβεβαιότητες στο μέλλον.

Η έκθεση επεσήμανε ότι πριν από την απόφαση της Intel, μεγάλες αμερικανικές εταιρείες συμπεριλαμβανομένων των τηλεπικοινωνιών AT & T και Boeing όλοι ανακοίνωσαν παρόμοια σχέδια την περασμένη εβδομάδα για λόγους ανησυχίας για το coronavirus.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.