Η Intel κυκλοφορεί τον τελευταίο επεξεργαστή νευρωνικών δικτύων και τη μονάδα επεξεργασίας όρασης επόμενης γενιάς

Σύμφωνα με την Phoenix Network Technology, η Intel ανακοίνωσε σήμερα τον επεξεργαστή Nervana Neural Network (NNP) και την επόμενη γενιά Intel Movidius Myriad Μονάδα οπτικής επεξεργασίας (VPU) στο Πεκίνο.

Η Julie Choi, αντιπρόεδρος της επιχειρησιακής μονάδας τεχνητής νοημοσύνης της Intel και γενικός διευθυντής της πλατφόρμας τεχνητής νοημοσύνης της Intel και έρευνα αγοράς, δήλωσε: "Η Intel επικεντρώνεται στις τρεις πτυχές του υλικού τεχνητής νοημοσύνης, του λογισμικού και της οικολογικής συνεργασίας. 3,5 δισ. Δολάρια το 2019. Έσοδα. "

Το Nervana NNP είναι το πρώτο αποκλειστικό τσιπ ASIC για σύνθετη βαθιά μάθηση για πελάτες cloud και data center, με υψηλή επεκτασιμότητα και αποδοτικότητα. Παρέχει ισορροπία μεταξύ υπολογιστών, επικοινωνίας και μνήμης. Είτε πρόκειται για μια μικρή κλίμακα είτε για το μεγαλύτερο υπερυπολογιστή Pod, μπορεί να επεκταθεί σχεδόν γραμμικά και με υψηλή απόδοση.

Ο επεξεργαστής εξαγωγής Intel Nervana NNP-I (Intel Nervana NNP-I) έχει επίσης τα πλεονεκτήματα της υψηλής απόδοσης και του χαμηλού κόστους και ο ευέλικτος μορφότυπός του είναι κατάλληλος για την εκτέλεση συναρτήσεων πολλαπλών λειτουργιών υψηλής έντασης σε πραγματική κλίμακα. Ταυτόχρονα, η Intel κυκλοφόρησε πρόσφατα την επόμενη γενιά μονάδας οπτικής επεξεργασίας της Intel Movidius Myriad (VPU).

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.