Η Intel ανακοίνωσε τον πρώτο επεξεργαστή που αναπτύχθηκε με τη χρήση τεχνητής νοημοσύνης!

Την Τρίτη, σύμφωνα με το Reuters, η Intel ανακοίνωσε τον πρώτο επεξεργαστή της χρησιμοποιώντας τεχνητή νοημοσύνη, η οποία έχει σχεδιαστεί για μεγάλα κέντρα δεδομένων.

Εννοείται ότι το τσιπ έχει σχεδιαστεί και αναπτυχθεί από την Haifa της Ισραήλ, με βάση την επεξεργασία 10nm IceLake ή θα ονομαστεί Springhill ή NervanaNNP-I, δήλωσε η Intel, το τσιπ μπορεί να εκτελεί εργασίες υψηλού φορτίου με τη χαμηλότερη κατανάλωση ενέργειας.

Σύμφωνα με την Intel, το Facebook χρησιμοποιεί ήδη το προϊόν.

Επιπλέον, η Intel δήλωσε επίσης ότι το προϊόν ξεκίνησε μετά την επένδυση σε ισραηλινές εταιρείες τεχνητής νοημοσύνης, συμπεριλαμβανομένων των HabanaLabs και NeuroBlade.

Ο NaveenRao, γενικός διευθυντής της Intel Artificial Intelligence Products Group, είπε: "Για να επιτύχουμε τον πανταχού παρόν μελλοντικό στόχο της AI, πρέπει να ασχοληθούμε με ένα μεγάλο όγκο δεδομένων, το οποίο απαιτεί την εξασφάλιση της αποτελεσματικής αξιοποίησης των πόρων και των συλλεχθέντων τσιπ επεξεργάζονται σε πραγματικό χρόνο. "

Η Intel υπογραμμίζει ότι το Springhill θα χρησιμοποιηθεί στους επεξεργαστές Intel Xeon στο μέλλον για να βελτιώσει την υπολογιστική ισχύ σε πολύπλοκες υπολογιστικές περιοχές, όπως τα κέντρα δεδομένων.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.