Βιομηχανικό ντεμπούτο! Το Qorvo εγκαινιάζει φίλτρο συνύπαρξης ακουστικών κυμάτων (BAW) με 47 ζώνες / Wi-Fi

Η Qorvo®, Inc., κορυφαίος προμηθευτής λύσεων RF σε εφαρμογές κινητής τηλεφωνίας, υποδομής και αεροδιαστημικής, παρουσίασε σήμερα το πρώτο φίλτρο συνύπαρξης ακουστικών κυμάτων 47-band / Wi-Fi και το εμπρός V2X -end με βάση αυτό, είναι δυνατή η ενεργοποίηση της σύνδεσης V2X στη μονάδα τηλεπικοινωνιών (TCU) και στην κεραία εξασφαλίζοντας ταυτόχρονα αξιοπιστία. Με περίπου 286 εκατομμύρια συνδεδεμένα επιβατικά αυτοκίνητα παγκοσμίως από το 2019 έως το 2025, αυτό το χαρτοφυλάκιο προϊόντων παρέχει μια έτοιμη λύση για επικοινωνίες V2X.


Το V2X είναι ένας γενικός όρος για την τεχνολογία επικοινωνίας οχημάτων, που επιτρέπει στα οχήματα να επικοινωνούν με το περιβάλλον. Οι πληροφορίες από αισθητήρες και άλλες πηγές μεταδίδονται μέσω συνδέσμων χαμηλής λανθάνουσας και υψηλής αξιοπιστίας, ανοίγοντας το δρόμο για την πλήρη αυτόνομη οδήγηση. Το V2X διαθέτει πολλά εξαρτήματα, όπως επικοινωνία αυτοκινήτου με αυτοκίνητο (V2V), επικοινωνία αυτοκινήτου με υποδομή (V2I), επικοινωνία αυτοκινήτου με πεζοδρόμιο (V2P) και επικοινωνία αυτοκινήτου με δίκτυο (V2N).

Το κιτ Qorvo V2X περιλαμβάνει το πρώτο φίλτρο συνύπαρξης ακουστικών κυμάτων (BAW) 47 ζωνών / Wi-Fi, το οποίο επιτρέπει συνύπαρξη με Wi-Fi στη ζώνη V2X 5.9 GHz. Αυτή η ικανότητα είναι απαραίτητη για τη δημιουργία αξιόπιστης σύνδεσης μεταξύ του οχήματος και του περιβάλλοντος χώρου του. Περιλαμβάνει επίσης δύο ολοκληρωμένες μονάδες front-end (FEM) που υποστηρίζουν συστήματα C-V2X και DSRC, ψηφιακό εξασθενητή βημάτων, διακόπτες εκπομπής / λήψης και ενισχυτή χαμηλού θορύβου.

Ο Gorden Cook, Γενικός Διευθυντής της Επιχειρησιακής Μονάδας Μετάδοσης της Qorvo, δήλωσε: "Η Qorvo είναι η μόνη εταιρεία που παρέχει μια συμβατή λύση πολλαπλών chip που επιτρέπει ισχυρούς δεσμούς V2X και επαρκή γραμμική ισχύ και απόδοση σε περιβάλλον Wi-Fi. το νέο φίλτρο BAW QPQ2200Q είναι ένα σημαντικό μέρος των αυτόνομων συστημάτων οχημάτων, όπου τα Wi-Fi και V2X θα συνυπάρχουν ».

Οι επιλέξιμοι πελάτες μπορούν να ζητήσουν δείγματα από τα ακόλουθα προϊόντα στο κιτ Qorvo V2X:


Το Qorvo προσφέρει ένα ευρύ χαρτοφυλάκιο λύσεων V2X, Wi-Fi, SDARS και LTE, ενώ υποστηρίζει πρωτόκολλα C-V2X και DSRC. Αυτές οι λύσεις αναπτύχθηκαν σε στενή συνεργασία με τα πολλαπλά τσιπ που χρησιμοποιούν οι κορυφαίοι κατασκευαστές μονάδων για την υποστήριξη μεγαλύτερων κύκλων ζωής αυτοκινήτων. Εκτός από τις απαιτήσεις πιστοποίησης ISO / TS 16949, η Qorvo εκτελεί επίσης δοκιμές AEC-Q100 και AEC-Q200 για να εξασφαλίσει ότι τα προϊόντα πληρούν τις αυστηρές απαιτήσεις της αυτοκινητοβιομηχανίας.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.