Παγκόσμια Χυτήρια: 22FDX περισσότερο από το 50% της tapeout προέρχεται από κινέζους πελάτες

Στο 7ο Φόρουμ FD-SOI της Σαγκάης που πραγματοποιήθηκε στις 16 Σεπτεμβρίου 2019, ο Americo Lemos, Ανώτερος Αντιπρόεδρος της Global Foundries, επεσήμανε ότι η ταχέως αναπτυσσόμενη αγορά IoT θα φέρει τεράστιες ευκαιρίες ανάπτυξης για το FD-SOI. Η διαδικασία SOI θα παράσχει επίσης μια χαμηλότερη ισχύ, ασφαλέστερη λύση για τη βιομηχανία IoT.

Για παράδειγμα, σε πολλά τμήματα της αγοράς, όπως το Διαδίκτυο των πραγμάτων και τα αεροσκάφη, το FD-SOI έχει τεράστιο περιθώριο ανάπτυξης. Ταυτόχρονα, με τη ζήτηση για δυνατότητες επικοινωνίας σε αυτές τις αγορές, η RF-SOI έχει επίσης καλή ανάπτυξη στην αγορά 5G / 4G. Σύμφωνα με τον Americo Lemos, η RF-SOI έχει αποστείλει περισσότερα από 50 δισεκατομμύρια τεμάχια και IP έχει 285. Ένα.

Επιπλέον, ο Americo Lemos είπε επίσης ότι η διαδικασία FD-SOI έχει αναπτυχθεί καλά στην κινεζική αγορά. Το 2019, περισσότερο από το 50% των ταινιών 22FDX προέρχονται από κινέζους πελάτες και ο αριθμός τους επίσης αυξήθηκε σημαντικά σε σύγκριση με το 2018.

Τέλος, ο Americo Lemos υπογράμμισε ότι παρόλο που η Global Foundries βρίσκεται στο δρόμο για τον μετασχηματισμό των επιχειρήσεων τα τελευταία δύο χρόνια, υπάρχουν πολλές στρατηγικές αλλαγές βασισμένες στη βελτιστοποιημένη δομή και οφέλη, αλλά η υποστήριξη για το FD-SOI και η οικοδόμηση του οικοσυστήματος δεν θα να σταματήσει.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.