Επίσημα αποσύρεται από την αγορά HDI, η LG Innotek ανακοινώνει τη διακοπή της λειτουργίας των PCB

Σύμφωνα με την BusinessKorea, η LG Innotek θα βγει από την αγορά HDI και θα μετατοπίσει στρατηγικά το εργατικό δυναμικό και τους πόρους στην επιχείρηση των ημιαγωγών.

Η LG Innotek ανακοίνωσε ότι αποφάσισε να τερματίσει την επιχείρηση τυπωμένου κυκλώματος (PCB), η οποία είναι μια επιχείρηση HDI και αντιπροσωπεύει το 3,1% των συνολικών πωλήσεων της εταιρείας. Η LG Innotek αναμένεται να τερματίσει την παραγωγή PCB εντός του τρέχοντος έτους και να σταματήσει να πωλεί τα PCB τον Ιούνιο του επόμενου έτους.

Η LG Innotek εξήγησε ότι η επιχείρηση HDI έχει ανασταλεί λόγω της μείωσης της ζήτησης προϊόντων υψηλής προστιθέμενης αξίας από κινητές συσκευές και του αυξημένου ανταγωνισμού, γεγονός που οδήγησε στην αναστολή της επιχείρησης. Νωρίτερα, η εταιρεία είπε ότι εξέταζε διάφορα σχέδια, συμπεριλαμβανομένης της έξοδο από την επιχείρηση HDI για τον εξορθολογισμό της δραστηριότητας υποστρώματος της.

Οι αναλυτές δήλωσαν ότι οι πωλήσεις των PCB της LG Innotek εξαρτώνται από τις εταιρείες αδελφών, ειδικά τα smartphones. Φέτος, η παραγωγή PCB της LG Innotek είναι περίπου 156.000, λιγότερο από το 30% της ετήσιας παραγωγής μεταξύ 2013 και 2016 και ο ρυθμός λειτουργίας των εγκαταστάσεων μειώθηκε επίσης στο 51% περίπου.

Η LG Innotek επεσήμανε ότι μετά το κλείσιμο της επιχείρησης PCB, ορισμένοι πόροι θα μεταφερθούν στην επιχείρηση υποστρωμάτων ημιαγωγών και οι υπάλληλοί της θα διοχετευθούν επίσης στην επιχείρηση υποστρωμάτων ημιαγωγών.

Ένας εκπρόσωπος της LG Innotek είπε: «Θέλουμε να βελτιώσουμε το χαρτοφυλάκιό μας επιλέγοντας και εστιάζοντας στις επιχειρήσεις που μπορούν να αναπτυχθούν και να δημιουργήσουν κέρδη».

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.