Οδηγώντας τεχνολογία RF MEMS! Το Qorvo ανακοινώνει ότι έχει αποκτήσει την Cavendish Kinetics

Στις 8 Οκτωβρίου, ο προμηθευτής λύσεων RF Qorvo ανακοίνωσε ότι έχει αποκτήσει την Cavendish Kinetics, τον κορυφαίο προμηθευτή RF υψηλών επιδόσεων παγκοσμίως, και η ομάδα του θα συνεχίσει να προωθεί την εφαρμογή της τεχνολογίας RF MEMS (RF Micro Electro Mechanical Systems) στη σειρά προϊόντων Qorvo . Και μετατρέψτε αυτήν την τεχνολογία σε κατασκευή μεγάλου όγκου για κινητές συσκευές και άλλες αγορές.

Ο Eric Creviston, Πρόεδρος της Διεύθυνσης Κινητών Προϊόντων του Qorvo, δήλωσε: "Η εξαγορά της Cavendish Kinetics μας δίνει τη δυνατότητα να ενισχύσουμε την ηγετική θέση της Qorvo στην αγορά της κεραίας. Πολλοί από τους κορυφαίους πωλητές smartphone στον κόσμο επιβεβαίωσαν ότι οι κεραίες μπορούν να βελτιωθούν σημαντικά με το MEM MEMS της Cavendish Kinetics Η απόδοση, συμπεριλαμβανομένων των μειωμένων απωλειών και της αυξημένης γραμμικότητας, το Qorvo θα βελτιστοποιηθεί και θα επεκταθεί στην αρχική βάση της εταιρείας και θα εφαρμοστεί σε άλλες εφαρμογές όπως η υποδομή και η άμυνα ".

Εννοείται ότι το RF MEMS είναι ένα προϊόν RF που επεξεργάζεται η τεχνολογία MEMS. Η τεχνολογία RF-MEMS επιτρέπει την υψηλή ενσωμάτωση με MMIC, καθιστώντας δυνατή τη δημιουργία ενός πυρήνα ολοκληρωμένου συστήματος (SOC) που ενσωματώνει τη συλλογή, επεξεργασία, μετάδοση, επεξεργασία και εκτέλεση πληροφοριών. Σύμφωνα με την έννοια της τεχνολογίας μικροηλεκτρονικής, δεν μπορεί να παράγει μόνο παραγωγή πλακιδίων, παρτίδα παραγωγής, αλλά έχει επίσης τα πλεονεκτήματα της χαμηλής τιμής, του μικρού μεγέθους, του ελαφρού βάρους και της υψηλής αξιοπιστίας.

Οι συσκευές MEM MEMS χρησιμοποιούνται για να συντονίζουν τις κύριες και πολυμορφικές κεραίες smartphone στις χαμηλές, μεσαίες και υψηλές ζώνες για να παράγουν ισχυρότερα σήματα και ταχύτερους ρυθμούς δεδομένων. Το RF MEMS μεγιστοποιεί την απόδοση με εξαιρετικό συντελεστή Q, βελτιωμένη γραμμικότητα και εξαιρετικά χαμηλή απώλεια εισαγωγής, η οποία προσφέρει μεγάλες δυνατότητες βελτίωσης της απόδοσης του συστήματος 4G και 5G.

Από το 2015, το Qorvo είναι ο κύριος στρατηγικός επενδυτής της Cavendish Kinetics. Το Qorvo θα παράσχει περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη συναλλαγή Cavendish Kinetics κατά τη διάρκεια της διάσκεψης κλήσεων για τα κέρδη του δεύτερου τριμήνου το 2020.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.