Dialog Semiconductor για να αποκτήσει την Adesto για να επεκτείνει τις δραστηριότητές της στην αγορά IIoT και να βοηθήσει τον βιομηχανικό αυτοματισμό

Από την επίσημη κατανόηση του Dialog Semiconductor, η Dialog Semiconductor, προμηθευτής ολοκληρωμένης διαχείρισης ενέργειας, φόρτισης, μετατροπής ισχύος AC / DC, τεχνολογίας Wi-Fi και τεχνολογίας χαμηλής ενέργειας Bluetooth και της Adesto Technologies Corporation (Adesto) ένα τελικό συμφωνητικό Dialog θα αποκτήσει όλες τις μετοχές της Adesto.

Ο Dialog δήλωσε ότι η εξαγορά της Adesto θα επιταχύνει την επέκταση του Dialog στην αναπτυσσόμενη αγορά IIoT, θα βοηθήσει τα έξυπνα κτίρια και τον βιομηχανικό αυτοματισμό (Industry 4.0) και θα οδηγήσει απρόσκοπτα στη διασύνδεση του cloud.

Ο συνδυασμός των Dialog και Adesto θα φέρει επίσης συμπληρωματικά χαρτοφυλάκια προϊόντων στη διασταυρούμενη πώληση μιας ευρείας πελατειακής βάσης που εξυπηρετεί αναπτυσσόμενες εφαρμογές στη βιομηχανική αγορά.

Εννοείται ότι η Adesto είναι ένας από τους κορυφαίους προμηθευτές καινοτόμων έθιμων ολοκληρωμένων κυκλωμάτων (ICs) και ενσωματωμένων συστημάτων στην αγορά του βιομηχανικού διαδικτύου των πραγμάτων (IIoT). Η έδρα της βρίσκεται στην Santa Clara της Καλιφόρνια, με περίπου 270 υπαλλήλους. Η ώριμη ευφυής βιομηχανία αυτοματισμού κτιρίων Το χαρτοφυλάκιο λύσεων είναι ένα πολύ καλό συμπλήρωμα στο χαρτοφυλάκιο αυτοματοποίησης κατασκευής του Dialog. Οι λύσεις της Adesto πωλούνται στις βιομηχανικές, καταναλωτικές, ιατρικές και επικοινωνιακές αγορές.

Ο κ. Jalal Bagherli, Διευθύνων Σύμβουλος της Dialog Semiconductor, δήλωσε: "Η εξαγορά αυτή θα ενισχύσει βιώσιμα τη θέση μας στην αγορά βιομηχανικών IoT. Οι λύσεις συνδεσιμότητας της Adesto και τα εξαιρετικά βελτιστοποιημένα προϊόντα για την κατασκευή και τον βιομηχανικό αυτοματισμό έχουν ισχυρές δυνατότητες. επέκτειναν το χαρτοφυλάκιο προϊόντων IoT που έχουμε αποκτήσει μετά την πρόσφατη εξαγορά των Creative Chips. Οι βαθιές σχέσεις πελατών της Adesto, η ολοκληρωμένη τεχνογνωσία και η τεχνογνωσία του συστήματος θα προσδώσουν μεγαλύτερη αξία στους πελάτες της Dialog.

Ο Narbeh Derhacobian, Διευθύνων Σύμβουλος της Adesto, δήλωσε: "Συνδυάζοντας τις καλύτερες τεχνολογικές λύσεις Dialog και Adesto, θα δημιουργήσουμε μοναδικές λύσεις IIoT για τον σημερινό όλο και περισσότερο συνδεδεμένο κόσμο. Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε στο Dialog, αξία. "

Ο διάλογος ανέφερε ότι μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, αναμένεται να πραγματοποιήσει την εκτίμηση του κέρδους ανά μετοχή (EPS) του Dialog κατά το πρώτο ημερολογιακό έτος. Και εντός του πρώτου ημερολογιακού έτους μετά την ολοκλήρωση της εξαγοράς, αναμένεται ότι η συνδυασμένη εταιρεία θα επιτύχει ετήσια συνέργεια κόστους περίπου 20 εκατομμυρίων δολαρίων ΗΠΑ.

Η Adesto αναμένει έσοδα ύψους περίπου 118 εκατομμυρίων δολαρίων κατά το οικονομικό έτος 2019 και αναμένει να συνεχίσει να αυξάνει τα έσοδά της τα επόμενα χρόνια.

Οι τιμές των δύο εταιρειών συνδυάζονται στους ακόλουθους τομείς:

• Θα επεκτείνει τη δύναμη του Dialog στο πεδίο IIoT, συνδυάζοντας λύσεις βιομηχανικής συνδεσιμότητας, έξυπνους μετρητές και λύσεις αυτοματισμού κτιρίων, για να αποκτήσει πάνω από 5.000 εταιρείες πελατών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι νέοι πελάτες στο Dialog.

• Το χαρτοφυλάκιο ασύρματων προϊόντων του διαλόγου (BLE, Wi-Fi) θα συμπληρώσει το χαρτοφυλάκιο συνδεσιμότητας βιομηχανικής ενσύρματης σύνδεσης της Adesto και θα εξυπηρετεί καλύτερα τις έξυπνες δομικές και βιομηχανικές εφαρμογές. Η σύνδεση Cloud προσφέρει επιπλέον διαφοροποιημένα πλεονεκτήματα στις υπάρχουσες βιομηχανικές λύσεις του Dialog.

• Τα ειδικά προϊόντα αποθήκευσης χαμηλής κατανάλωσης της Adesto συνδυάζονται με την τεχνολογία ασύρματης συνδεσιμότητας BLE και Wi-Fi του διαλόγου και τα ενσωματωμένα συστήματα ήχου True Wireless Stereo (TWS) για την επίτευξη πληρότητας για φορητά, έξυπνα ακουστικά και άλλες εφαρμογές IoT.

• Ξεκλειδώστε τη μελλοντική ανάπτυξη στην αγορά αυτοκινήτων αξιοποιώντας τις ώριμες διαδικασίες παραγωγής και δοκιμής του αυτοκινήτου Dialog για να ενισχύσετε τα ειδικά προϊόντα αποθήκευσης της Adesto. Επιπλέον, αυτά τα προϊόντα απευθύνονται στον αναδυόμενο, ταχέως αναπτυσσόμενο τομέα της τεχνητής νοημοσύνης (AI).

• Πρόσθετες δυνατότητες σχεδιασμού και κλίμακας σχεδιασμού στο Dialog και επέκταση της υπάρχουσας επιχειρηματικής δραστηριότητας IC του Dialog, καθιστώντας το Dialog έναν από τους μεγαλύτερους προσαρμοσμένους αναλογικούς προμηθευτές ημιαγωγών μικτού σήματος.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.