Η Audi εγκαινιάζει νέο ηλεκτρικό αυτοκίνητο με δροσερό σύστημα φωτισμού

Στο φετινό Motor Show της Φρανκφούρτης, η Audi ξεκίνησε το νέο concept car AI: TRAIL, το οποίο προσφέρει τρία ειδικά καινοτόμα σχέδια, συμπεριλαμβανομένου ενός ευέλικτου εμπρόσθιου τμήματος, ενός συστήματος φωτιάς και ενός ιδιαίτερα προσαρμοσμένου χώρου, τα οποία θα έχουν ευκαιρίες και σε άλλα ηλεκτρικά οχήματα το μέλλον. βλέπω. Ένα από τα πιο εντυπωσιακά είναι το δροσερό σύστημα φωτισμού.

Η πρώτη επίδειξη του συστήματος AudiLightPathfinder από την Audi, ένα σύνολο από πέντε τριγωνικά drones, που τροφοδοτείται από τεχνολογία ανεμιστήρα χωρίς λεπίδες, επιτρέπει την πτήση στον αέρα, χρησιμοποιώντας συστοιχίες LED για να φωτίζουν το μπροστινό μέρος του δρόμου και πίσω από το φακό. . Κατά την ανακύκλωση, θα σταματήσουν αυτόματα στη βάση φόρτισης της οροφής, η οποία μπορεί επίσης να φωτίσει το περιβάλλον.

AI: Ο φωτισμός του κραδασμού TRAIL ενεργοποιείται αυτόματα όταν δεν υπάρχει επαρκής φωτεινή πηγή και τουλάχιστον δύο drones θα ενεργοποιούνται κάθε φορά. Εάν απαιτείται χειροκίνητος φωτισμός, μπορεί να ελεγχθεί μέσω ενός smartphone. Αυτά τα drones έχουν επίσης ένα προηγμένο χαρακτηριστικό που επιτρέπει στο σύστημα να καθορίσει την κατεύθυνση όταν το όχημα δεν μπορεί να βρει μια καλή διαδρομή στο φυσικό περιβάλλον. Ακόμη και όταν κάνατε κάμπινγκ, μπορείτε να τα απομακρύνετε και να τα χρησιμοποιήσετε ως κάμπινγκ.

Η Audi είπε ότι θα επιτρέψουν στο αυτοκίνητο να αρχίσει να λαμβάνει παραγγελίες το συντομότερο δυνατό και να προσφέρει μια ποικιλία επιλογών προσαρμογής.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.