Χέρι: Ποτέ δεν διακόπτεται η Huawei, η αρχιτεκτονική συνέχειας θα συνεχίσει να εξουσιοδοτεί τους Κινέζους πελάτες

Στις 25 Σεπτεμβρίου, η Arm, Arm China και Huawei HiSilicon πραγματοποίησαν συνεδρίαση κλειστής πόρτας στο Shenzhen. Ταυτόχρονα, ο Arm είχε συνάντηση κινεζικής επικοινωνίας με τα μέσα επικοινωνίας. Στη συνάντηση, ο εκτελεστικός πρόεδρος της Arm China και ο διευθύνων σύμβουλος Wu Xiong Ang δήλωσαν ότι οι Huawei και Heis είναι μακροπρόθεσμοι εταίροι του Arm, η συνεργασία στο παρελθόν είναι επίσης πολύ κοντά, μετά την εκδήλωση της οντότητας, Arm έχει διευκρινιστεί, είτε είναι το προηγούμενο V8 η αρχιτεκτονική ή η επακόλουθη αρχιτεκτονική, από την αρχιτεκτονική άποψη, το Arm είναι από τη βρετανική τεχνολογία, η άδεια μπορεί να χορηγηθεί σε κινέζους πελάτες συμπεριλαμβανομένης της Huawei HiSilicon.

Ο Liang Quan, επικεφαλής του τμήματος μάρκετινγκ Arm China, τόνισε περαιτέρω ότι η συνεργασία μεταξύ Huawei και Arm συνεχίζεται και η Arm δεν έχει διακοπεί ποτέ από την Huawei. Ταυτόχρονα, λόγω της ιδιαίτερης φύσης της άδειας χρήσης του Arm, οι πελάτες μπορούν να αποκτήσουν το σύνολο του πηγαίου κώδικα Arm και της σχετικής τεχνικής υποστήριξης, είτε σε άδεια IP είτε σε αρχιτεκτονική, ώστε οι πελάτες να μπορούν να συνεχίσουν να κατασκευάζουν δικά τους προϊόντα σε αυτή τη βάση . Σύμφωνα με πληροφορίες του κοινού, τα τσιπ κινητής τηλεφωνίας, οι διακομιστές και οι μητρικές της Huawei ανακοινώνονται συνεχώς και αποστέλλονται σταδιακά. Η αρχιτεκτονική παρακολούθησης δεν έχει κανένα πρόβλημα με την εξουσιοδότηση των κινέζων πελατών. Arm θα παρέχει στους Κινέζους πελάτες συμπεριλαμβανομένης της Huawei HiSili υπό την προϋπόθεση της συμμόρφωσης με το νόμο.

Όσον αφορά την Huawei, η Huawei Haisi CIO Qiu Qiu δήλωσε ότι η Huawei βρίσκεται σε καλή κατάσταση τώρα, και το έργο της είναι περισσότερο επενδυμένο από πριν. Αποδεικνύεται ότι πολλά εσωτερικά πράγματα πρέπει να πεισθούν ή να εξαλειφθούν κάποια εμπόδια, οπότε δεν είναι απαραίτητο να δαπανήσουμε αυτή την προσπάθεια, έτσι οι εσωτερικές διαδικασίες της Huawei και η αποτελεσματικότητα είναι πολλές φορές υψηλότερες.

Ο Yan Yanqiu τόνισε και πάλι ότι η Huawei βρίσκεται σε καλή κατάσταση. Όσον αφορά τις οικολογικές επενδύσεις, η Huawei θα συνεχιστεί χωρίς επιφύλαξη. Ο βραχίονας είναι ο μακροπρόθεσμος εταίρος μας. Αυτή τη φορά, μέσω αυτού του θέματος (η Huawei περιλαμβάνεται στον κατάλογο των οντοτήτων των ΗΠΑ), θα το καταστήσουμε σαφέστερο και πιο σταθερό.

Λίγο μετά την καταχώριση της TSMC στον κατάλογο οντοτήτων της Huawei, ανέφερε ότι δεν επηρεάστηκε από τον κατάλογο των οντοτήτων και συνέχισε να μεταφέρεται στην Huawei. Η φωνή του βραχίονα ήταν πράγματι πιο αργή. Από αυτή την άποψη, ο Liang Quan είπε ότι μετά από το περιστατικό της οντότητας, η Arm έχει επικοινωνήσει με την Huawei Hays την πρώτη φορά.

Ο πρόεδρος και CEO της Arm China, Wu Xiongang, δήλωσε ότι μετά από αυτό το συμβάν, ο Arm είχε μάθει πολλούς συναφείς νόμους και κανονισμούς, τα προϊόντα IP της Arm χρησιμοποιούν ένα παγκόσμιο μοντέλο συνεργατικής ανάπτυξης, ανάλογα με τη φύση του προϊόντος, όσον αφορά τη διευκρίνιση και τη συμμόρφωση ένα ορισμένο ποσό εργασίας, από την άποψη της συμμόρφωσης, Arm πρέπει να ανταποκριθεί σε διάφορες κυβερνητικές ρυθμίσεις και νομικές απαιτήσεις.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.