Η Apple θα ξεκινήσει την αυτο-αναπτυγμένη ζώνη βάσης της το 2022. Η Apple δημιουργεί 2,4 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ.

Η έκδοση 5G της διαδικασίας ανάπτυξης smartphone έχει προσελκύσει μεγάλη προσοχή από την αγορά. Η έκθεση των νομικών προσώπων που χρηματοδοτείται από ξένους επενδυτές των ΗΠΑ αναμένει ότι μέχρι το 2020 η παγκόσμια έκδοση των 5G θα φθάσει τα 200 εκατομμύρια, κυρίως στην Κίνα για να επιταχύνει την ανάπτυξη της διαδικασίας 5G, και η Apple (Apple) εκτιμάται ότι θα υποστηρίξουν τρία νέα iPhones 5G το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Ο αναλυτής της Tian Ming International Securities Guo Mingxi εξέδωσε προηγουμένως μια έκθεση και αναμένει ότι και τα τρία νέα iPhones θα υποστηρίξουν το 5G το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους, κυρίως μετά την αγορά της Intel (Intel) business chip chip δεδομένων, θα υπάρξουν περισσότεροι πόροι για την ανάπτυξη 5G εκδοχή. iPhone.

Προηγουμένως, η Apple και η chip manufacturer Qualcomm συμφιλιωθούν, και η Intel (Intel) παραιτούνται από την ανάπτυξη τσιπ 5G baseband, γεγονός που έκανε επίσης την αγορά να αναμένει ιδιαίτερα το iPhone να υποστηρίξει 5G το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Το αμερικανικό νομικό πρόσωπο που χρηματοδοτήθηκε από τις ΗΠΑ επεσήμανε ότι η Huawei και η Apple της Κίνας θα γίνουν οι δύο φορείς προώθησης της παγκόσμιας υιοθέτησης κινητών τηλεφώνων 5G.

Ο Guo Minghao αναμένει ότι η τιμή των τηλεφώνων Android που υποστηρίζουν την έκδοση 5G το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους μπορεί να μειωθεί σε περίπου $ 249 έως $ 349. Αναλύει ότι η έκδοση 5G του τηλεφώνου Android υποστηρίζει μόνο τη ζώνη Sub-6GHz. Το κλειδί είναι ότι οι καταναλωτές δεν θα σκέφτονται ότι η 5G είναι απαραίτητη προϋπόθεση μέχρι το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους. Ως εκ τούτου, το iPhone με υψηλότερη τιμή θα πρέπει να υποστηρίξει 5G, και θα προσπαθήσει να επιδοτήσεις από τηλεπικοινωνιακούς φορείς. Προθυμία των καταναλωτών να αγοράσουν.

Η Apple δημιουργεί 2,4 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στις ΗΠΑ και 350 δισεκατομμύρια δολάρια το 2023
16η Αυγούστου ειδήσεις, σύμφωνα με ξένες εκθέσεις ΜΜΕ, η Apple έστειλε σήμερα ένα έγγραφο για να μοιραστεί τα τελευταία επιτεύγματά της στη δημιουργία θέσεων εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες. Η Apple ισχυρίζεται ότι η εταιρεία δημιούργησε και υποστήριξε 2,4 εκατομμύρια θέσεις εργασίας σε 50 κράτη, τέσσερις φορές περισσότερο από οκτώ χρόνια πριν. Επιπλέον, στοχεύει να συνεισφέρει 350 δισ. Δολάρια στην οικονομία των ΗΠΑ έως το 2023.

Το πλήρες κείμενο του άρθρου της Apple έχει ως εξής:

Πριν από τρία χρόνια, πέντε φίλοι από Tulsa, Okla., Κάθισαν στο τραπέζι της κουζίνας και αποφάσισαν να ξεκινήσουν την εταιρεία Maccor. Αυτά περιλαμβάνουν: τον Πρόεδρο Maccor Andy MacKay και τη σύζυγό του Ελένη, υπεύθυνη για τη διοίκηση προσωπικού. Σήμερα, πάνω από 1.000 μέτρα μακριά από αυτό το μέρος, η Maccor κατέχει πλέον 7432 τετραγωνικά μέτρα και έχει κερδίσει τη φήμη του μεγαλύτερου κατασκευαστή συστημάτων δοκιμής μπαταριών στον κόσμο.

Η Maccor είναι ένας από τους 9.000 Αμερικανούς προμηθευτές της Apple και η Apple δαπάνησε 60 δισεκατομμύρια δολάρια το 2018 για να συνεργαστεί μαζί τους και να υποστηρίξει 450.000 θέσεις εργασίας. Συνολικά, η Apple βοήθησε στη δημιουργία και υποστήριξη 2,4 εκατομμυρίων θέσεων εργασίας σε 50 πολιτείες, τέσσερις φορές περισσότερες από τις θέσεις εργασίας που δημιούργησε η εταιρεία πριν από οκτώ χρόνια. Η Apple ανακοίνωσε τον Ιανουάριο του 2018 ότι μέχρι το 2023 η εταιρεία θα συμβάλει άμεσα στην αμερικανική οικονομία κατά 350 δισεκατομμύρια δολάρια.

McKay είπε: "Για εμάς, η σχέση με την Apple είναι πολύ σημαντική και έχει αλλάξει την εταιρεία. Θέλουμε να κάνουμε τον απόλυτο καλύτερο εξοπλισμό που μπορούμε να κάνουμε, δεν θέλουμε να κόψουμε τις γωνίες. Η Apple είναι μια εταιρεία προσανατολισμένη στην ποιότητα. Μας παροτρύνουν συνεχώς να δούμε αν μπορούμε να βελτιώσουμε τα εμπορικά μας προϊόντα.

Η Maccor, ο μεγαλύτερος κατασκευαστής συστημάτων δοκιμών μπαταριών στον κόσμο, απασχολεί περισσότερους από 130 άτομα στο Tulsa της Οκλαχόμα και η νέα της εγκατάσταση στο San Jose της Καλιφόρνια σχεδιάζει και κατασκευάζει υλικό και λογισμικό υψηλής ακρίβειας για την δοκιμή της απόδοσης της μπαταρίας. Η αυστηρή ποιότητα και η δοκιμή απόδοσης συμβάλλουν στη διασφάλιση ότι οι μπαταρίες στα προϊόντα της Apple είναι ασφαλείς και ανθεκτικές.

Όταν η Maccor άρχισε να συνεργάζεται με την Apple πριν από 15 χρόνια, η εταιρεία είχε μόνο 60 υπαλλήλους. Σήμερα, ο αριθμός αυτός έχει διπλασιαστεί σε περισσότερους από 130 ανθρώπους, συμπεριλαμβανομένων των νέων εγκαταστάσεων στο Σαν Χοσέ της Καλιφόρνια. Μόνο το παρελθόν έτος, οι υπάλληλοι της Maccor έχουν αυξηθεί κατά το ένα τρίτο και η εταιρεία προσλαμβάνει πιο εξειδικευμένους εργαζόμενους.

Κάθε χρόνο, η Apple αναζητά νέες ευκαιρίες για να επεκτείνει τις υφιστάμενες σχέσεις προμηθευτών της. Τον Ιούνιο, η Apple υπέγραψε συμφωνία με την εταιρεία της Καλιφόρνια Broadcom Limited, η οποία διαθέτει εγκαταστάσεις παραγωγής στο Fort Collins του Κολοράντο, για την παραγωγή δομοστοιχείων και εξαρτημάτων ραδιοσυχνοτήτων υψηλής απόδοσης.

Δεδομένου ότι η Apple παρείχε Finisar με 390 εκατομμύρια δολάρια το Δεκέμβριο του 2017 ως μέρος του Advanced Manufacturing Fund, ο κατασκευαστής αναμένεται να καλύψει 500 από το Sherman, Τέξας, εκτός από τη δημιουργία περίπου 1.000 εργοστασίων. Μια θέση πλήρους απασχόλησης. Η Finisar αναμένει να ξεκινήσει τη μεταφορά ενός εξαρτήματος λέιζερ που ονομάζεται VCSEL τους επόμενους μήνες για να τροφοδοτήσει το αναγνωριστικό προσώπου στα πιο πρόσφατα iPhones και iPads.

Ένα σημαντικό μέρος των θέσεων εργασίας της Apple στις Ηνωμένες Πολιτείες προέρχεται από μια ακμάζουσα οικονομία εφαρμογής. Επί του παρόντος, ο τομέας έχει δημιουργήσει 1,9 εκατομμύρια θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες, αύξηση 325.000 κατά τα τελευταία δυόμισι χρόνια. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, αρκετές πολιτείες στις Ηνωμένες Πολιτείες πέτυχαν διψήφιο ρυθμό ανάπτυξης, με τη Βόρεια Καρολίνα να αυξάνεται κατά 43%, προσθέτοντας περίπου 15.000 νέες θέσεις εργασίας, με τη Φλώριδα να αυξάνεται κατά 50% και να προσθέτει περίπου 30.000 νέες θέσεις εργασίας. Θέση. Η απασχόληση στην Πενσυλβάνια αυξήθηκε κατά 64%, από 40.800 το 2016 σε πάνω από 67.000 σήμερα.

Η Apple απασχολεί επίσης 90.000 άτομα άμεσα σε όλες τις 50 πολιτείες, γεγονός που καθιστά την εταιρεία αναμένεται να δημιουργήσει 20.000 νέες θέσεις εργασίας στις Ηνωμένες Πολιτείες μέχρι το 2023. Νωρίτερα φέτος, η Apple ανακοίνωσε ένα σχέδιο επέκτασης στο Σαν Ντιέγκο το οποίο θα περιλαμβάνει 1.200 θέσεις εργασίας και μια νέα πανεπιστημιούπολη με δεκάδες χιλιάδες τετραγωνικά μέτρα γραφείου, εργαστηρίου και χώρου έρευνας. Στο Σηάτλ, η Apple θα προσθέσει 2.000 νέους υπαλλήλους σε θέσεις μηχανικών υψηλής εξειδίκευσης.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.