Το επόμενο iPhone της Apple θα σχεδιαστεί με φύλλα γραφίτη και η πραγματική ζήτηση της αγοράς για το VC θα είναι χαμηλότερη.

Λίγο μετά την κυκλοφορία της σειράς iPhone 11, ο προπονητής Tian Feng International Guo Mingxi δημοσίευσε μια πρόβλεψη για το iPhone 2020.

Ο Guo Mingqi δήλωσε: "Πιστεύουμε ότι η πλάκα εμβάπτισης (VC: ψύξη θερμότητας κοιλότητας κενού) δεν είναι απαραίτητη για το σχεδιασμό κινητών τηλεφώνων 5G, αυτή είναι η μεγαλύτερη διαφορά μεταξύ της πρόβλεψης και της συναίνεσης της αγοράς. το αργό πετρέλαιο γραφίτη το δεύτερο εξάμηνο του 2020. Ο σχεδιασμός, με τη ζήτηση Huawei 2020 VC αναθεωρηθεί κατά 50%, για το 2020 ζήτηση κινητής τηλεφωνίας 5G για το μέσο καυτό πλάκα είναι σημαντικά χαμηλότερο από το αναμενόμενο.

Από τα λόγια του Guo Mingxi, μπορεί να είναι γνωστό ότι η ζήτηση για την καυτή πλάκα θα μειωθεί σημαντικά. Το συνοψίζει σε τρεις κύριους λόγους. Πρώτον, η κύρια διαδικασία του επεξεργαστή θα εισέλθει στην εποχή 5nm / 5nm + EUV το 2020. Μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την κατανάλωση ενέργειας των κινητών τηλεφώνων. δεύτερον, η Qualcomm δεν συνιστά την VC στο σχεδιασμό αναφοράς κινητών τηλεφώνων 5G που παρέχεται στους πελάτες της μάρκας στο εγγύς μέλλον. τα τελευταία 5G δεν είναι δημοφιλή το 2020, έτσι τα 5G κινητά τηλέφωνα θα ενσωματώνονται ως επί το πλείστον μέσω 4G, ή 5G και 4G. Ο τρόπος μετάβασης στο διαδίκτυο, η κατανάλωση ενέργειας είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη.

Στη συνέχεια, ο Guo Mingxi προέβλεψε επίσης την υιοθέτηση του προγράμματος VC στον τομέα των κινητών τηλεφώνων το 2020. Πρώτον, η Apple έχει τα πλεονεκτήματα της ενσωμάτωσης υλικού και λογισμικού, οπότε αναμένεται ότι το iPhone 5G 2020 θα ακολουθήσει το φύλλο γραφίτη χαμηλότερου κόστους σχεδιασμό αντί της αναμενόμενης αγοράς VC. Δεύτερον, η Huawei επωφελήθηκε από την προηγμένη διαδικασία SoC και το σχεδιασμό του συστήματος. Ως εκ τούτου, η κατανάλωση ισχύος της κινητής τηλεφωνίας 5G κινητών τηλεφώνων της Huawei το 2020 θα είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη και η ζήτηση της Huawei 2020 VC θα αναθεωρηθεί στα 50-60 εκατομμύρια. Πιστεύεται ότι η Huawei θα χρησιμοποιήσει ένα μεγάλο αριθμό σωλήνων θέρμανσης ή αγωγών θέρμανσης + φύλλα γραφίτη αντί VC. Την τρίτη μνεία της Samsung, η αγορά αναμένει ότι τα κινητά τηλέφωνα Samsung 5G A θα χρησιμοποιήσουν VC, αλλά από την πραγματική κατάσταση, μόνο η σειρά S και η σειρά Note θα χρησιμοποιούν VC, έτσι η ζήτηση VC της Samsung θα είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη. Τέλος, ανέφερε άλλα κινεζικά εμπορικά σήματα. Λαμβάνοντας υπόψη την υψηλή κατανάλωση ενέργειας των μικρομεσαίων 5G chips της Qualcomm και της MediaTek, ενώ τα κινητά τηλέφωνα 5G υποστηρίζουν μόνο Sub-6GHz, η κατανάλωση ενέργειας είναι σχετικά χαμηλή, οπότε η ζήτηση VC θα είναι χαμηλότερη από την αναμενόμενη. .

Επί του παρόντος, η αγορά αναμένει ότι η ζήτηση για VC σε κάθε μήνα το 2020 είναι περίπου 20 εκατομμύρια τεμάχια ή περισσότερο. Ωστόσο, ο Guo Minghao αναμένει ότι η ζήτηση VC ανά μήνα θα είναι μόνο περίπου 9-10 εκατομμύρια τεμάχια, που είναι περίπου το 50% της προσδοκίας της αγοράς. Προηγουμένως, ο εξωτερικός κόσμος εξέφρασε την εικασία ότι το πεδίο κινητής τηλεφωνίας θα χρησιμοποιήσει εκτενώς το VC, γεγονός που οδήγησε στην προσδοκία της αγοράς της ζήτησης VC να είναι υψηλή.

Ωστόσο, από το λόγο του Guo Mingxi μπορούμε να αναλύσουμε ότι η κατανάλωση ενέργειας των τσιπ 5G δεν είναι γενικά υψηλή και το αρχικό στάδιο της εμπορικής χρήσης 5G θα ενσωματωθεί με 5G και 4G, οπότε η πραγματική ζήτηση για το πλακίδιο εμποτισμού δεν θα είναι πολύ υψηλός. Μεγάλο.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.