Η AMD εγκαινιάζει την έκδοση δοκιμής εικονικής μηχανής N2D της δεύτερης γενιάς Xiaolong στον υπολογιστικό μηχανισμό Google

Η AMD (NASDAQ: AMD) και το Google Cloud ανακοίνωσαν σήμερα την εκκίνηση μιας δοκιμαστικής έκδοσης της εικονικής μηχανής N2D στο Google Compute Engine χρησιμοποιώντας τον επεξεργαστή AMD EPYC δεύτερης γενιάς. Η οικογένεια εικονικών μηχανών N2D είναι μια εξαιρετική επιλογή για πελάτες που εκτελούν εφαρμογές γενικού σκοπού και φορτία εργασίας υψηλής απόδοσης που απαιτούν ισορροπημένο υπολογισμό και μνήμη.

Οι εικονικές μηχανές N2D έχουν σχεδιαστεί για να παρέχουν στους πελάτες:

· Ο επεξεργαστής AMD EPYC δεύτερης γενιάς υψηλής απόδοσης παρέχει στους πελάτες μεγαλύτερη ευελιξία να επιλέξουν τη βέλτιστη εικονική μηχανή για να ικανοποιήσουν το φόρτο εργασίας τους και φέρνει την απόδοση αναφοράς της Coremark έως και 39% σε σύγκριση με παρόμοιες περιπτώσεις. Μπορεί να επιτευχθεί εξοικονόμηση μέχρι 13% σε σύγκριση με τα παραδείγματα της σειράς Ν.

128 και 224 που παρέχουν έως και 70% αύξηση του εύρους ζώνης μνήμης σε υπάρχουσες παρόμοιες εικονικές μηχανές στο Google Compute Engine για φορτία εργασίας υψηλής απόδοσης (HPC) που απαιτούν υψηλό εύρος ζώνης μνήμης.

· Μεγαλύτερο εύρος ζώνης μνήμης πλατφόρμας και μετρήσεις πυρήνα. Σε σύγκριση με τον τρέχοντα παρόμοιο επεξεργαστή εικονικής μηχανής της Google, η απόδοση βελτιώθηκε κατά 100% σε πολλαπλές δοκιμές αναφοράς, συμπεριλαμβανομένων των Gromacs και NAMD.

Ο Forrest Norrod, ανώτερος αντιπρόεδρος της AMD και γενικός διευθυντής του Data Center και του Embedded Solutions Group, δήλωσε: «Οι παγκόσμιοι προμηθευτές και φιλοξενούμενοι cloud αναγνωρίζουν την εξαιρετική επέκταση πυρήνα, το τεράστιο εύρος ζώνης μνήμης και τη σημαντική μείωση των επεξεργαστών TCO και δεύτερης γενιάς AMD EPYC Η AMD και η Google συνεργάζονται στενά σε αυτές τις αρχικές εικονικές μηχανές για να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες του Google Cloud θα έχουν μια αποδοτική και οικονομικά αποδοτική εμπειρία χρηστών σε πολλαπλά περιβάλλοντα φόρτου εργασίας Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε μαζί Και να συνεχίσουμε να παρέχουμε αυτή την τέλεια εμπειρία στους πελάτες μας φέτος και πέρα ​​».

Ο επεξεργαστής AMD EPYC ενδυναμώνει το σύγχρονο σύννεφο

Οι επεξεργαστές AMD EPYC υποστηρίζουν περισσότερες από 120 εικονικές μηχανές από προμηθευτές και εξυπηρετητές νέφους σε όλο τον κόσμο, παρέχοντας στους τελικούς πελάτες πρόσβαση σε ισχυρά, οικονομικά αποδοτικά και ευέλικτα προϊόντα εικονικής μηχανής.

Η βήτα έκδοση της εικονικής μηχανής N2D στην πλατφόρμα Google Cloud Platform παρέχεται σε εμάς-central1, asia-southheast1 και europe-west4, ενώ περισσότερες περιοχές θα ξεκινήσουν διαδοχικά. Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα σχετικά με την εικονική μηχανή στο ιστολόγιο της πλατφόρμας Google Cloud και να επισκεφθείτε την Google Cloud Console για να ξεκινήσετε τη νέα σας εμπειρία.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.