Μια έρευνα δείχνει ότι το 60% των Ευρωπαίων προτιμούν τους επεξεργαστές της AMD

Γνωρίζουμε ότι η AMD έγινε πρόσφατα πραγματικός ανταγωνιστής από τη σκιά της Intel. Σύμφωνα με την European Hardware Association (EHA), η προβολή της AMD αυξήθηκε κατά 50% τα τελευταία δύο χρόνια. Όταν ρωτήθηκαν για τους επεξεργαστές επιτραπέζιων υπολογιστών επόμενης γενιάς που σχεδιάζουν να αγοράσουν, 10.000 ερωτηθέντες που συμμετείχαν στην έρευνα εξέφρασαν προτίμηση για την AMD, με το 60% αυτών να επιλέγουν AMD από την Intel.

Ο πρόεδρος της EHA, Koen Crijns, δήλωσε: "Τα τελευταία τρία χρόνια, η AMD έχει αποκτήσει μεγάλη δυναμική στον τομέα των ενθουσιώδων. Με την σειρά CPU της Ryzen, η AMD έχει εξαλείψει το παρατεταμένο χάσμα απόδοσης και παρέχει εξαιρετικά υψηλές επιδόσεις κόστους. Η AMD στους ευρωπαίους λάτρεις των PC κερδίζει σταδιακά τη δημοτικότητα. Σε μια παρόμοια έρευνα το 2018, το 40% των ερωτηθέντων προτίμησε την AMD. Σε μια άλλη έρευνα που διεξήχθη τον Μάιο του τρέχοντος έτους, ο αριθμός αυτός ανερχόταν στο 50%. Τους τελευταίους μήνες, η προτίμηση των ευρωπαίων καταναλωτών για επεξεργαστές AMD έχει αυξηθεί από 50% σε 60%, γεγονός που μπορεί να εξηγηθεί από τους τελευταίους επεξεργαστές επιφάνειας εργασίας της Ryan της 3ης γενιάς της AMD.

Η AMD πέτυχε επίσης κέρδη στις κάρτες γραφικών. Σε αυτήν την έρευνα EHA, το 72,8% θα επιλέξει κάρτες γραφικών GeForce και το μερίδιο της AMD τους τελευταίους έξι μήνες έχει αυξηθεί από 19% σε σχεδόν 23%. Επιπλέον, η έρευνα δείχνει ότι σχεδόν όλοι οι άνθρωποι που τους αρέσουν οι κάρτες γραφικών AMD τις χρησιμοποιούν με τα προϊόντα CPU της AMD και ο συνδυασμός καρτών γραφικών Intel CPU + AMD αντιπροσωπεύει μόνο το 2,9% των αποτελεσμάτων της έρευνας. Τα προϊόντα της AMD δεν είναι μόνο δημοφιλή στην Ευρώπη, αλλά οκτώ από τις δέκα πρώτες CPU της αμερικανικής λίστας επεξεργαστών της Amazon από την Αμερική καταλαμβάνουν οι επεξεργαστές της AMD.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.