Η χωρητικότητα των 7 νανομέτρων είναι σχεδόν γεμάτη! Τα έσοδα του Ιουλίου του TSMC αυξήθηκαν 14% σε ετήσια βάση, η δυναμική του τρίτου τριμήνου είναι ισχυρή

Core Technology News, TSMC (12) ανακοινώνει τα έσοδα της τάξης των 84,758 δισ. Δολ. Ταϊβάν (ίδια μονάδα), σημειώνοντας μείωση 1,3% μηνιαίως, ετήσια αύξηση 14%, η δεύτερη μεγαλύτερη μηνιαία απόδοση φέτος. Τα συσσωρευμένα έσοδα από τον Ιανουάριο έως τον Ιούλιο ήταν 544,461 δισ. Γιουάν, μειωμένα κατά 2% σε ετήσια βάση.

Αναμένοντας το τρίτο τρίμηνο, τα εκτιμώμενα έσοδα της TSMC αναμένεται να μειωθούν μεταξύ 282 και 185,85 δισεκατομμυρίων γιουάν, αύξηση 18% το τρίμηνο. Είναι αισιόδοξο το γεγονός ότι τα smartphones θα μπουν στην εποχή αιχμής των αποστολών και θα ξεκινήσει η ζήτηση υπολογιστών υψηλής ταχύτητας 5G και η χωρητικότητα των 7 νανομέτρων θα είναι σχεδόν πλήρης. Είναι η κύρια δυναμική ανάπτυξης κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους.

Σε απάντηση στην πρόοδο των προηγμένων διαδικασιών, ο Πρόεδρος Wei Zhejia επεσήμανε ότι η ενισχυμένη διαδικασία των 7 νανομέτρων έχει παραχθεί μαζικά. Αναμένεται να αυξηθεί ο όγκος πωλήσεων το τρίτο τρίμηνο. Η ζήτηση για κάθε πλατφόρμα είναι ισχυρή μέχρι το επόμενο έτος. Η συνολική ενισχυμένη διαδικασία των 7-νανομέτρων και των 7 νανομέτρων θα συμβάλει στην TSMC 25 φέτος. % έσοδα.

Όσον αφορά την πρόβλεψη των 6nm, ο σχεδιασμός θα ολοκληρωθεί το δεύτερο εξάμηνο του επόμενου έτους και το τέταρτο τρίμηνο του επόμενου έτους θα παραχθεί μαζικά. 5nm θα επωφεληθούν από 5G εκ των προτέρων και ισχυρή ζήτηση, και θα επιταχύνει τη μαζική παραγωγή κατά το πρώτο εξάμηνο του επόμενου έτους.

Όσον αφορά την απογραφή των πελατών, η Wei Zhejia αποκάλυψε ότι οι πελάτες σχεδιασμού IC θα συνεχίσουν να υποβαθμίζουν το δεύτερο τρίμηνο και θα επαναλάβουν τη εποχικότητα κατά το δεύτερο εξάμηνο του έτους. όσον αφορά την απογραφή των εταιρειών, είναι αισιόδοξοι για το δεύτερο εξάμηνο του έτους και το επίπεδο απογραφής και οι ημέρες θα μειωθούν ταυτόχρονα το τρίτο τρίμηνο. Και μετατρέπονται σε έσοδα.

Όσον αφορά τις κεφαλαιουχικές δαπάνες, η Wei Zhejia είπε ότι για να ανταποκριθεί στην έντονη ζήτηση των πελατών στο πλαίσιο της επιταχυνόμενης ανάπτυξης του 5G, οι ετήσιες κεφαλαιουχικές δαπάνες αναμένεται να αυξηθούν από τα προηγούμενα 10-11 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ. Τα λεπτομερή στοιχεία θα ανακοινωθούν στην οικονομική έκθεση του Οκτωβρίου.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.