1,18 δισεκατομμύρια γιουάν! Η Kioxia ανακοινώνει την ολοκλήρωση της εξαγοράς του Liteon SSD την 1η Ιουλίου

Η Kioxia (πρώην Toshiba Storage) ανακοίνωσε επίσημα ότι θα ολοκληρώσει την εξαγορά της εταιρείας SSD και της εταιρείας τεχνολογίας αποθήκευσης στερεάς κατάστασης στο πλαίσιο της Lite-On την 1η Ιουλίου 2020.

Στις 30 Αυγούστου 2019, η Kioxia ανακοίνωσε ότι θα επενδύσει 165 εκατομμύρια USD για την απόκτηση της επιχείρησης Lite-On SSD, η οποία ισοδυναμούσε με 1,18 δισεκατομμύρια RMB εκείνη τη στιγμή.

Η Lite-On είναι επίσης μια ηχηρή μάρκα SSD με υψηλή ποιότητα, αλλά δεν έχει θέση στον έντονο ανταγωνισμό της αγοράς και οι αποστολές της δεν μπορούν καν να καταταχθούν στην πρώτη δεκάδα και έγινε 100% μέτοχος της Lite-On το 2014. η εταιρεία .

Ως η αρχική επιχείρηση αποθήκευσης της Toshiba, παρόλο που η μετονομαζόμενη Kioxia έχει συχνές ενέργειες και εξακολουθεί να είναι ισχυρή, στερείται επίσης σοβαρής δημοτικότητας στην καταναλωτική αγορά και είναι επίσης χρήσιμη για την ανάπτυξη της επωνυμίας της.

Η απόκτηση της Kioxia, συμπεριλαμβανομένων όλων των αποθεμάτων, μηχανημάτων και εξοπλισμού, ομάδα εργαζομένων, τεχνολογία, δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας, σχέσεις πελατών και προμηθευτών που σχετίζονται με την επωνυμία Lite-On SSD, ισοδυναμεί με ανάληψη.

Η Kioxia είπε ότι με την άνοδο του ψηφιακού μετασχηματισμού, η ζήτηση για SSD θα συνεχίσει να αυξάνεται ραγδαία τα επόμενα χρόνια. Η απόκτηση της μάρκας Lite θα βοηθήσει την Kioxia να ενισχύσει σημαντικά την επιχείρηση SSD και να ανταποκριθεί στην αναμενόμενη αύξηση της ζήτησης στην αγορά.

Η Kioxia τόνισε ότι θα διατηρήσει τη μάρκα Lite-On SSD για να συνεχίσει τη λειτουργία της.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.