(Η επεξεργασία της TSMC, το μεγαλύτερο εργοστάσιο σχεδιασμού IC της Νότιας Κορέας εισέρχεται επίσημα στην αγορά MCU

Σύμφωνα με δημοσιεύματα των κορεατικών μέσων ενημέρωσης, οι εμπλεκόμενοι στην βιομηχανία αποκάλυψαν στις 19 το γεγονός ότι ο μικροελεγκτής ARM Cortex-M3 (MCU) που αναπτύχθηκε από την Silicon Works, θυγατρική εταιρία σχεδιασμού IC της LG, Silicon Works, θα τεθεί σε εμπορία το 2019. στην αγορά ψηφιακών ημιαγωγών.


Αναφέρεται ότι η Silicon Works αποκτήθηκε από την LG Group το 2014. Έκτοτε, ο Όμιλος LG έχει ενσωματώσει τις εγκαταστάσεις σχεδιασμού chip της LG Electronics και της LG Display σε αυτήν την εταιρεία.

Τα προϊόντα MCU της Silicon Works θα παραχθούν από την TSMC και στη συνέχεια θα πωληθούν στο τμήμα οικιακών συσκευών της LG Electronics. Από τώρα, ο τομέας της συσκευής χρησιμοποιεί MCU που παράγονται από την Toshiba και την Panasonic στην Ιαπωνία.

Ένας παρατηρητής της βιομηχανίας σημείωσε: "Η Silicon Works δήλωσε ότι θα αυξήσει τα έσοδα με τη στοχοθέτηση οικιακών συσκευών της LG Electronics".

Προς το παρόν, η κύρια πηγή εσόδων της Silicon Works είναι οθόνες, ενώ το DDI για τα πάνελ LCD και OLED αντιπροσωπεύει το 80% των συνολικών εσόδων της. Αξίζει να σημειωθεί ότι η LG Display είναι επίσης ένας από τους κύριους πελάτες της, αλλά οι πελάτες της είναι ολοένα και πιο διαφοροποιημένοι.

Επιπλέον, η έκθεση επεσήμανε επίσης ότι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής σχεδίων IC της Νότιας Κορέας αναπτύσσει προϊόντα MCU που βασίζονται στον πυρήνα ARM Cortex-M4 και το M4 μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως βασικό συστατικό όλων των μηχανών.

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.