Φωτοηλεκτρικό αισθητήρα σειράς PD30

Image of Carlo Gavazzi's Logo

Φωτοηλεκτρικό αισθητήρα σειράς PD30

Οι μινιατούρες φωτοηλεκτρικοί αισθητήρες του Carlo Gavazzi είναι υψηλής απόδοσης σε ένα συμπαγές πακέτο

Η οικογένεια αισθητήρων PD30 του Carlo Gavazzi συνδυάζει εξαιρετικές ικανότητες αίσθησης με βελτιστοποιημένο σχεδιασμό μικρών κατοικιών. Με μέγεθος μόνο 10,8 mm x 20 mm x 30 mm, ακολουθεί τα διεθνή βιομηχανικά πρότυπα. Επιπλέον, η οικογένεια PD30 καλύπτει μια ευρεία ποικιλία αρχών ανίχνευσης για να ταιριάζει στις απαιτήσεις σχεδόν οποιασδήποτε εφαρμογής: διάχυτη-ανακλαστική, καταστολή φόντου, αντανακλαστική με ή χωρίς πόλωση, ακόμη και για διαφανή αντικείμενα, καθώς και διαμέσου δέσμης. Αυτοί οι αισθητήρες PD30 είναι εξαιρετικά κατάλληλοι για εφαρμογές όπου η εξοικονόμηση χώρου και η υψηλή ακρίβεια στον εντοπισμό είναι ζωτικής σημασίας.

PD30 από ανοξείδωτο χάλυβα

Σχεδιασμένο για σκληρά ή υγιεινά περιβάλλοντα. Ο ανοξείδωτος χάλυβας AISI316L και τα υψηλής ποιότητας πλαστικά όπως τα PEEK, PPSU και τα σφράγιση PES της FKM εγγυώνται εξαιρετική μηχανική αντοχή. IP69K και Ecolab.

PD30 Advanced

Η προσαρμογή ευαισθησίας είναι προσβάσιμη και ευέλικτη λόγω των λειτουργιών διδασκαλίας και απομακρυσμένης διδασκαλίας. Χρησιμοποιώντας το τηλεχειριστήριο, ο χειριστής μπορεί να ρυθμίσει τον αισθητήρα από ένα PLC. Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν την προειδοποίηση σκόνης και την είσοδο σίγασης, διασφαλίζοντας ότι οι ανωμαλίες του αισθητήρα εντοπίζονται γρήγορα και αποφεύγεται ο χρόνος downtime.

PD30 Basic

Η οικογένεια Basic παρουσιάζει μια σειρά αισθητήρων γενικής χρήσης: οικονομικό και εξαιρετικά αποδοτικό. Οι αισθητήρες αυτοί διαθέτουν ποτενσιόμετρο κορυφής ή πλάτης για ρύθμιση ευαισθησίας καθώς και καταστολή φόντου (BGS) βάσει μιας νέας αρχής ανίχνευσης PointSpot, η οποία αυξάνει την απόσταση ανίχνευσης (200 mm) και βελτιώνει την ακρίβεια ανίχνευσης διαφορετικών χρωμάτων.

Χαρακτηριστικά
  • Ανώτερη σχεδίαση: ανοξείδωτη ή ABS-PMMA
  • Σχεδιασμένο σύμφωνα με την οδηγία RoHS
  • Υψηλή απόδοση EMC
  • Απλή ρύθμιση
  • Προειδοποιητική / διαγνωστική προειδοποίηση (PD30 Advanced)
  • M8 ή 4-wire καλώδιο
Δείτε περισσότερα

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ: Info@ariat-tech.comHK TEL: +00 852-30501966ΠΡΟΣΘΕΤΩ: Rm 2703 27Ρ Ho King Comm Center 2-16,
Φου Γιουέν Σεν Μόνγκ Κοκ Κονόλ, Χονγκ Κονγκ.